Φως στο Τούνελ: Ανανεωμένη η Αγγελική Νικολούλη με μωβ σατέν φόρεμα - Εντυπωσιακή η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πριν την πρεμιέρα

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Νικολούλη σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Φως στο Τούνελ, και έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η προσωπική της περιποίηση.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την φωτογράφιση για τη νέα σεζόν της εκπομπής, άλλαξε την εμφάνισή της, αλλάζοντας κούρεμα στα μαλλιά της. Το καλοκαίρι είχαν μακρύνει πολύ (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον Γιώργο Παπαδάκη) και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να τα κοντύνει. Έκανε, λοιπόν, καρέ και έκοψε ακόμη πιο κοντές μύτες στο μπροστινό μέρος.

Η νέα εμφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη

Πέρα από το κούρεμά της, όμως, πολλά ήταν τα σχόλιά της και για το εντυπωσιακό μωβ σατέν φόρεμά της, το οποίο αναδεικνύει την σιλουέτα της.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός και πρώην υπηρέτης στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή - Αυτός ήταν ο επί 22 χρόνια σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Νικολούλη φωτογράφιση Φως στο Τούνελ

Νικολούλη νέα εμφάνιση

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το Φως στο Τούνελ

«Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες», γράφει η ανακοίνωση.

Η ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε και το πρώτο trailer στο προφίλ της στο Instagram.