«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που...» - Η αιχμηρή ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη λίγο μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαριάντα Πιερίδη
Instagram / Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN, Καλοκαίρι Yes (δείτε εδώ τον αμήχανο αποχαιρετισμό της με τα υπόλοιπα μέλη), πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Μιλούσε για τα πρόσωπα που επιλέγει να απομακρύνει από τη ζωή της, διότι την υποτιμούν και την μειώνουν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα αυτό, με τους ακόλουθούς της να απορούν για το τι έχει συμβεί και ποιος κρύβεται πίσω από την ανάρτηση.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Πιερίδη μετά το τέλος του Καλοκαίρι Yes

«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Προτιμώ να λάμψω δια της απουσίας μου από ό,τι αισθάνομαι ότι με φθείρει και μειώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μαριάντα Πιερίδη ανάρτηση
Instagram / Μαριάντα Πιερίδη

Χείμαρροι Τριαντάφυλλος και Μαριάντα κατά Νάταλι Κάκκαβα

Μετά το τέλος της εκπομπής όλοι τους έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Η δημοσιογράφος ωστόσο του BreakfastatStar, δεν δίστασε να τους ρωτήσει και πως βλέπουν το γεγονός πως φημολογείται ότι η Νάταλι Κάκκαβα θα μπει στην ομάδα τους ως κεντρική παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε πως η εκπομπή τους θα συνεχίσει με άλλο όνομα στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

«Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος για την όμορφη περίοδο που βίωσε στο πλατό.

Στην ερώτηση όμως σχετικά με την Νάταλια Κάκκαβα, είπε και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Από την πλευρά της, όταν ρωτήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη λίγο αργότερα δεν δίστασε να σχολιάσει σε περίεργο ύφος: «Δεν ξέρω αν θα έρθει... Να περάσει καλά... Καλά να πάει... Εμείς πήγαμε πολύ καλά, κάναμε καλά νούμερα. Αν κάποιος θέλει να είναι κεντρικός ή κεντρικιά, να πάει να γίνει. Εμείς είμαστε μία παρέα».

Στην εκπομπή στη συνέχεια, έκαναν γκάλοπ στον κόσμο σχετικά με την εκπομπή Καλοκαίρι Yes και τον Τριαντάφυλλο, ερωτώμενοι αν θα ήθελα να τον δουν να συνεχίσει στην τηλεόραση.