«Να πούμε την αλήθεια τώρα που λείπει...» - Ντυμένη στα λευκά η Χρηστίδου στο πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της

Φωτογραφίες και βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Την Τρίτη 12/9 η Σίσσυ Χρηστίδου είχε τα γενέθλια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα της ετοίμασαν ένα πάρτι έκπληξη για να την γιορτάσουν. Οι εκπλήξεις ήταν δυο και η πρώτη έγινε στο πλατό του MEGA, όπου βρέθηκε για τις τελευταίες ετοιμασίες λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα - δείτε εδώ.

Στη συνέχεια ωστόσο μια πιο μεγάλη έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια. Ο κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος μαζί με τον αδερφό της, την Μαρία Κορινθίου και την Χριστίνα Κοντοβά που είναι και κολλητοί της φίλοι, της ετοίμασαν ένα μεγάλο πάρτι.

Όσο εκείνη απουσίαζε, στόλισαν το χώρο και τοποθέτησαν πάνω στο τραπέζι την διώροφη τούρτα. «Να πούμε την αλήθεια τώρα που λείπει… είναι 45 πλέον», ακούγεται να λένε στο βίντεο που δημοσιεύθηκε μετά την έκπληξη αλλά τραβήχτηκε πριν. «Χαρούμενα 50», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Αφού λοιπόν η έκπληξη έγινε, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το όμορφο πάρτι. «And this is... 43», όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες παρέα με τους φίλους της.

Το πάρτι για τα γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου

Που γεννήθηκε

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, ονομάζονται Θοδωρής και Μίνα, ενώ έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη (γεν. 1983). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σκοπό να γίνει ηθοποιός, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Για να καλύπτει τα έξοδα της, εργάστηκε αρχικά σε μια τράπεζα και έπειτα ξεκίνησε να συμμετάσχει σε διάφορα διαφημιστικά σποτ.