Με τεράστια διώροφη κίτρινη τούρτα και ένα μπουκέτο με λουλούδια - Η έκπληξη για τα γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου στο στούντιο της Barking Well

Πόσα κεράκια έσβησε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (12/9) για την Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έχει τα γενέθλιά της. Η λαμπερή παρουσιάστρια έκλεισε τα 43 και οι συνεργάτες της θέλησαν να της δείξουν πως την σκέφτονται και, κυρίως, την εκτιμούν, διοργανώνοντας μία έκπληξη στο στούντιο της Barking Well όπου βρισκόταν για τις ετοιμασίες της πρεμιέρας της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, στο MEGA (δείτε εδώ ποια μέρα ξεκινά).

Εμφανίστηκαν, λοιπόν, με μία τεράστια τούρτα δύο ορόφων στα χέρια, η οποία είχε κίτρινο χρώμα και ζωγραφισμένα λουλούδια επάνω, της τραγούδησαν και εκείνη έσβησε το κεράκι της συγκινημένη, αλλά και φανερά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, της χάρισαν και μία ανθοδέσμη με χρωματιστά λουλούδια!

Βίντεο από την έκπληξη για τα γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου

Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραφε: «Αγάπες μουυυυυυ», ενώ στα stories ακολούθησε καταιγισμός από τις αναρτήσεις με τις ευχές των αγαπημένων της προσώπων.

Δείτε επίσης: Με ροζ κολλητό φόρεμα και κοψίματα στο στήθος - Πανζουρλισμός με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου στο στούντιο του MEGA

Το φαντασμαγορικό πάρτι για τον μικρό γιο της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δύο γιους τους οποίους λατρεύει και θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Πάρο). Μάλιστα, κάθε φορά που υπάρχει λόγος γιορτής στην οικογένεια βάζει στόχο να τους μείνει αξέχαστη η κάθε μέρα, με τις εκπλήξεις και τις ετοιμασίες της.

Στις 29/8, λοιπόν, ήταν τα γενέθλια του μικρού της γιου, του Μιχαήλ Άγγελου, ο οποίος έκλεισε τα 10, και παρόλο που επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα από τις διακοπές τους, φρόντισε να μετατρέψει την μονοκατοικία τους σε παιδότοπο, γεμάτο μπαλόνια και γλυκά (δείτε εδώ φωτογραφία).

Δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πάρτι, παρουσιάζοντας και την εξαίσια τούρτα, με τις καραμέλες και τις σοκολάτες πάνω της.

«Τα δέκατα γενέθλια του Mike», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, γεγονός που προδόθηκε από το ίδιο story που ανέβασε στο προφίλ του με την παρουσιάστρια, στο οποίο φαίνεται ο Scooby Doo, ένας άνδρας που ντύθηκε ο σκύλος του καρτούν για να διασκεδάσει τον μικρό Μιχαήλ Άγγελο και τους φίλους του.

Χρηστίδου γενέθλια γιου

Μαραντίνης γενέθλια γιου