Έχει μετατρέψει το σαλόνι του σπιτιού σε παιδότοπο - Αμέτρητα χρυσά μπαλόνια για τα γενέθλια του γιου της Χρηστίδου

Κλείνει τα 10 του χρόνια ο Μάικ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sissychristidou - instagram
sissychristidou - instagram

Η πιο μεγάλη αδυναμία της Σίσσυς Χρηστίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία οι γιοι της, οι οποίοι μεγαλώνουν και μάλιστα και οι δύο γεννήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και έτσι φέτος το ένα πάρτι διαδεχόταν το άλλο για την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά του γιόρτασε ο μεγάλος της γιος, Φίλιππος (δείτε εδώ τα πόσα έκλεισε και το εντυπωσιακό πάρτι). Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη 29/8 ο μικρότερος γιος, ο Μάικ έκλεισε τα 10 του.

Οι προετοιμασίες για τα γενέθλια του μικρού γιου της Σίσσυς Χρηστίδου

Έτσι λοιπόν, η Σίσσυ που δεν κάνει διαχωρισμούς για τους γιους της ετοιμάζει ένα νέο πάρτι γενεθλίων αυτή τη φορά για το δεύτερο παιδί της. Υπερπαραγωγή θα λέγαμε, πως θα είναι και αυτό, αν κρίνουμε από την πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας στο instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου - Γιος

Το ταξίδι με τους γιους της στην Πάρο

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μία διαφορετική και όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει ξεχάσει τις έγνοιες της δουλειάς και έχει αφοσιωθεί στο να περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση και γέλια παρέα με τους αγαπημένους της φίλους και τα δύο παιδιά της.

Από τη Ρόδο βρέθηκε στην Πάτμο (δείτε την εδώ με πετσέτα στο κεφάλι και νυχτικό) και από την Πάτμο στην Πάρο και οι αναρτήσεις της ήταν μαγικές. Αυτό που παρατηρεί κανείς όμως, όσο παρακολουθεί την παρουσιάστρια, είναι το γεγονός πως έχει χάσει πολλά κιλά και έχει ανανεωθεί.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε, μάλιστα, από την Πάρο την βλέπουμε σε νέες πόζες με τα μαγιό της, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το μέλλον της Σίσσυ Χρηστίδου: Θα παραμείνει στο Mega;