Σίσσυ Χρηστίδου: Γενέθλια υπερπαραγωγή για τα 15α γενέθλια του γιου της - Που βρισκόταν ο Θοδωρής Μαραντίνης

Φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Γενέθλια υπερπαραγωγή για τα 15α γενέθλια του γιου της - Που βρισκόταν ο Θοδωρής Μαραντίνης

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της. Οι γιοι της είναι η κύρια προτεραιότητα της και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους, κάνοντας διάφορα ταξίδια τόσο στο εξωτερικό όσο και σε κοντινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες, βρίσκεται στην Χαλκιδική κοντά στην οικογένεια της.

Εκεί γιόρτασαν και τα 15α γενέθλια του Φίλιππου με ένα μεγάλο πάρτι μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσα τους η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Φωτογραφίες από το πάρτι του γιου της Σίσσυς Χρηστίδου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα που πέρασαν.

Μάλιστα, τα γλυκά και την τούρτα επιμελήθηκε ο αδερφός της, Γιάννης που έχει γνωστή αλυσίδα με γλυκά, ενώ στο πλευρό τους ήταν και ο πατέρας τους, Θοδωρής Χρηστίδης.

Όπως επίσης είδαμε στις φωτογραφίες, ο πρώην σύζυγός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαραντίνης δεν ήταν στο πάρτι γενεθλίων, αφού μην ξεχνάμε πως οι δυο τους βρισκόντουσαν στα δικαστήρια για την διατροφή αλλά και για την συνεπιμέλεια των παιδιών (δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή). Βέβαια οι σχέσεις του με τα παιδιά του είναι εξαιρετικές και τους αρέσουν να περνάνε χρόνο μαζί.

Πριν μερικές ώρες, ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία με το σκύλο του πηγαίνοντας ταξίδι.

Θοδωρής Μαραντίνης

Το ταξίδι με τους γιους της στην Πάρο

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μία διαφορετική και όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς έχει ξεχάσει τις έγνοιες της δουλειάς και έχει αφοσιωθεί στο να περάσει ένα καλοκαίρι γεμάτο ξεκούραση και γέλια παρέα με τους αγαπημένους της φίλους και τα δύο παιδιά της.

Από τη Ρόδο βρέθηκε στην Πάτμο (δείτε την εδώ με πετσέτα στο κεφάλι και νυχτικό) και από την Πάτμο στην Πάρο και οι αναρτήσεις της ήταν μαγικές. Αυτό που παρατηρεί κανείς όμως, όσο παρακολουθεί την παρουσιάστρια, είναι το γεγονός πως έχει χάσει πολλά κιλά και έχει ανανεωθεί.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε, μάλιστα, από την Πάρο την βλέπουμε σε νέες πόζες με τα μαγιό της, με τους ακόλουθούς της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το μέλλον της Σίσσυ Χρηστίδου: Θα παραμείνει στο Mega;