«Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια! Ήταν δύσκολο αυτό με τα παιδιά» - Οι σχέσεις Μαραντίνη με Χρηστίδου και η εξομολόγηση για το διαζύγιο

«Δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια! Ήταν δύσκολο αυτό με τα παιδιά» - Οι σχέσεις Μαραντίνη με Χρηστίδου και η εξομολόγηση για το διαζύγιο

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Κοσμοράδιο 95,1 και μίλησε για όλα. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, καθώς έβγαλε νέο τραγούδι, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την προσωπική του ζωή. Το διαζύγιο του είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής του.

Πρόσφατα μάλιστα, εξαιτίας της συνέντευξης του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έκανε αποκαλύψεις με λεπτομέρειες, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η νέα εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο του

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα γιατί σε μια σχέση υπάρχουν και τα δυο. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα ή να λειτουργεί σε ένα άλλο επίπεδο.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω επιτέλους για μια φορά και να πω κάποια πράγματα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις. Έκρινα, όμως και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Η στιγμή αυτή δεν είναι καλή. Ήταν δύσκολο όλο αυτό που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο. Είπα κάποια πράγματα και δεν πρέπει να το ανακυκλώνουμε», ανέφερε στη συνέχεια.

Τι είχε πει ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδοτ

«Δεν θέλω στην παρούσα φάση να μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο. Στην χθεσινή συνέντευξη ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Η ρύθμιση των θεμάτων επικοινωνίας διατροφής και επιμέλειας των τέκνων γίνεται με το αρχικό συμφωνητικό και δυο δικαστικές αποφάσεις, αυτό είναι το πλαίσιο που τηρούμε και με αυτό προχωράμε. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι κάποιες κέρδισε και κάποιος έχασε, δεν είναι μια προσωπική αντιδικία αλλά αφορά τα τέκνα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής, με βάση τις δικαστικές αποφάσεις προκύπτει ότι οι δυο γονείς έχουν το ίδιο επίπεδο ζωής και με αυτό πορεύονται και συνεισφέρουν, επειδή είναι ισότιμοι, στις ανάγκες των τέκνων και στον παρόντα χρόνο δεν δίνεται συνεπιμέλεια στον κ. Μαραντίνη γιατί υπάρχουν διαφωνίες των γονέων. Με βάση το τελευταίο δικαστήριο είμαστε σε καθεστώς επιμέλειας της κα. Χρηστίδου. Ο δικαστής ζήτησε να ακροαστεί τα παιδιά, άκουσε τα παιδιά κι έβγαλε μια απόφαση. Δεν είμαστε ότι θα καταθέσουμε κάποια αγωγή, θα δούμε ποιες ενέργειες θα κάνουμε. Νομίζω ότι η κα. Χρηστίδου κάνει το καθήκον της σαν γονέας και θέλει το καλύτερο των παιδιών της. Το χρηματικό έχει λυθεί και προχωράει. Το ποσό αυτό αφορά τα τέκνα τους κι όχι την Σίσσυ Χρηστίδου. Ο κάθε γονέας δίνει τα χρήματά του που πάνε στα παιδιά του, είναι σημαντικό να το σημειώσω αυτό».