«Η αιμορραγία ήταν αρκετή και...» - Ηθοποιός γέννησε το παιδάκι της και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε στον τοκετό

«Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η αιμορραγία ήταν αρκετή και...» - Ηθοποιός γέννησε το παιδάκι της και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε στον τοκετό

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε Ελληνίδα ηθοποιός. Στις 7/9 έφερε στον κόσμο το μωράκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, βίωσε και μερικές πολύ δύσκολες στιγμές τις οποίες όμως ξεπέρασε και κατάφερε να χαμογελά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία αγκαλιά με το μωράκι της αλλά και μια δεύτερη την οποία τράβηξε λίγο πριν τον τοκετό.

Η Ελληνίδα ηθοποιός που γέννησε

«07/09 Έρχεται λοιπόν η στιγμή που οι οδύνες του τοκετού έχουν σιγά σιγά αρχίσει. Οι σκέψεις είναι πολλές και η πιο ισχυρή είναι αυτή που σε κάνει να λες πως αυτήν την φορά δεν θα προκύψει τίποτα το απρόοπτο και πως όλα θα πάνε καλύτερα από τον πρώτο τοκετό. Το ευχόμουν από την πρώτη στιγμή. Μέσα μου όμως πάντα είχα μία επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως υπερισχύει το ότι 2 στους 2 τοκετούς είναι σχεδόν απίθανο… Σε εμένα τελικά συνέβη.

Η αιμορραγία ήταν αρκετή και θα μείνω μέχρι αυτό. Φυσικά το θετικό είναι πως είμαστε στο σπίτι και όλα πήγαν καλά. Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό σχετικά με όσα είχαν προηγηθεί και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την καισαρική…Αυτό που θέλω να πω, είναι πως οι γυναίκες έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα μας, ψυχική και σωματική. Καλώς μας ήρθες αγάπη μας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα κάτω από τις φωτογραφίες της.

Ο λόγος για την Ναταλία Δήμου η οποία σήμερα βρίσκεται στο σπίτι της μαζί με το αγγελούδι της (δείτε φωτογραφίες από το baby shower που της έκαναν)!

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της σειράς του ALPHA, Σασμός, υποδυόμενη την Στεφανία, μια τραγουδίστρια παλιά γνώριμη του Καραπάνου.