«Τα δικαστήρια ξεκίνησαν τους πρώτους μήνες διαζυγίου! Λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη» - Κόλαφος η Χρηστίδου για τον Μαραντίνη

Νέες από καλύψεις μετά την δικαστική διαμάχη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ξανά για τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της στο MEGA. Η παρουσιάστρια μίλησε μέσα από την καρδιά της και έκανε αποκαλύψεις σχετικά.

Τις δηλώσεις που έκανε σε γνωστό περιοδικό, μετέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα, με την ομάδα στη συνέχεια να σχολιάζει το γεγονός που το τελευταίο διάστημα απασχολεί.

Οι δηλώσεις της Χρηστίδου για την δικαστική διαμάχη με τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου δήλωσε πως θα έπρεπε να είχε κάνει κάποια πράγματα πολύ νωρίτερα ωστόσο, έκανε υπομονή καθώς η μητέρα της πάλευε για τη ζωή της και έπρεπε να είναι στο πλευρό της. Το γεγονός λοιπόν πως υποχωρούσε σε κάποιους τομείς, αξιολογήθηκε ως αδυναμία.

Σε ερώτηση αν η δημοσιότητα της στοίχισε, απάντησε: «Η εισβολή της δημοσιότητας με φοβίζει μόνο ως προς τα παιδιά. Δυο παιδιά που παλεύω με όλο μου το είναι να κρατήσω στην παιδική πραγματικότητα, όπου δικαιούνται να βρίσκονται. Κατά τα άλλα, προσωπικά αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει τον δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία».

Επίσης, ρωτήθηκε για τα παιδιά της και τι την πείραξε περισσότερο, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως δεν ήθελε να μπουν στη δοκιμασία να βρεθούν μέσα στο δικαστήριο και να μιλήσουν, καθώς ήταν μια ταλαιπωρία που η ίδια δεν ήθελε να υποστούν. Ωστόσο, νομικά δεν μπορούσε να το σταματήσει (δείτε όλη την συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό σχετικά με παιδιά του και την δίκη).

Σε ερώτηση πως είναι είναι να μην μπορούν να συμβιβαστούν, δήλωσε: «Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση».

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη

Αμέσως μετά το βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν την δικαστική τους διαμάχη με όλους να συμφωνούν στο γεγονός πως κανονικά δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί όλο αυτό που έχει ξεκινήσει.

«Είναι δυσάρεστο όλο αυτό γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ, τους έχουμε θαυμάσει ως οικογένεια, σαν ζευγάρι και είναι κρίμα. Νιώθω ότι και οι δύο είναι πληγωμένοι και είναι λογικό. Μέσα από έναν χωρισμό και μετά από τόσα χρόνια γάμου σίγουρα και οι δύο βγαίνουν λαβωμένοι. Ο καθένας για τους λόγους του.

Εγώ εισπράττω και τη Σίσσυ ως μια γυναίκα, η οποία έχει κάνει υπομονή, μια γυναίκα που πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της πίσω και εμφανίζεται παντελώς ανανεωμένη και με νέα διάθεση και το νιώθω από αυτά που λέει στη συνέντευξή της. Είναι μια γυναίκα που εγώ εισπράττω ότι είχε μπουχτίσει, πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της και τώρα έχει αποφασίσει να πάρει τη ζωή της αλλιώς. Ίσως θέλει να τα πει, να τα βγάλει από μέσα της, να τελειώνει αυτή η ιστορία για να πάει μπροστά» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το λόγο πήγε και η Νανά Παλαιτσάκη η οποία μίλησε για το δικό της διαζύγιο που επίσης είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητας.

«Ήμουν μια γυναίκα εκτεθειμένη στα μέσα. Είχα ένα διαζύγιο. Η ζωή μου κρεμόταν στα μανταλάκια. Ο γιος μου πήγαινε σχολείο. Εγώ ξέρω και μιλάω ως παθούσα, για το τι σημαίνει ένα παιδί να βλέπει τη μητέρα του κρεμασμένη στα περιοδικά. Ο γιος μου πήγαινε στο δημοτικό και οι φίλoι του μπορεί να έκαναν ακόμα και bullying», εξομολογήθηκε.