Κατερίνα Καραβάτου: «Η Έλενα Χριστοπούλου θέλω να...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του My style rocks

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου: «Η Έλενα Χριστοπούλου θέλω να...»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του My style rocks (δείτε πως τα πήγε σε τηλεθέαση) η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day στον ALPHA. Σχολίασε το ριάλιτι, την απόφαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να αποχωρήσει αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

«Ξέραμε ότι πρόκειται να γίνει το My Style Rocks, έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και προχωράμε να δούμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

«Όταν έφυγε η Ηλιάνα από το πρότζεκτ, οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έπραξαν τα δέοντα και έχουμε την Σοφία και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Η αποχώρηση αφορά την παραγωγή και την Ηλιάνα και τις αποφάσεις ενός ανθρώπου που επέλεξε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να κάνω κρίσεις για την απόφαση που έχει πάρει κάποιος άνθρωπος, δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. Την εκτιμώ πολύ κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, κάνουμε απλώς διαφορετικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή», είπε για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Η Σοφία είναι πολύ καλή, πολύ γλυκιά, έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι με πολλές ευαισθησίες», σχολίασε στην συνέχεια για την συνεργασία της με το μοντέλο.

«Για την Έλενα Χριστοπούλου θέλω να είναι καλά, αυτό με ενδιαφέρει και η Έλενα ξέρει τους τρόπους να είναι καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος», είπε στο τέλος έπειτα από σχετική ερώτηση.

Τα λόγια της στην πρεμιέρα

Φόρεσε ένα πουά φόρεμα και φουσκωτά μανίκια και έκλεψε τις εντυπώσεις: «Όντως, συμβαίνει αυτό. Να σας πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ το πιστεύω. Να το “My Style Rocks” εδώ κι εγώ είμαι έτοιμη να σας πω… Κυρίες και κύριοι καλησπέρα και καλωσορίσατε στο My Style Rocks. Να είμαστε εδώ, νωρίτερα απ’ ότι κανείς θα φανταζόταν, περίμενε ή ήλπιζε. Είμαστε εδώ, σε μια εκπομπή με πολλά καινούργια στοιχεία. Δε θα είναι σαν τον προηγούμενο κύκλο που παρακολουθήσατε.

Καταρχήν, είμαστε σε νέα ώρα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή θα είμαστε εδώ στον ΣΚΑΪ στις 15:00 το μεσημέρι. Επίσης, θα έχουμε νέες παίκτριες, που ούτε εγώ έχω γνωρίσει προηγουμένως, θα της γνωρίσουμε παρέα. Θα έχουμε και μια νέα κριτή που απ' ότι έχω καταλάβει περιμένετε να τη δείτε πως και πως», είπε χαρακτηριστικά.