«Όλα αυτά θα τα βάλουμε κάτω, να...» - To spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον τρίτο κύκλο του Σασμού

«Νομίζω πρέπει να υπάρξει μια λύτρωση για τον Μαθιό, το δικαιούται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όλα αυτά θα τα βάλουμε κάτω, να...» - To spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον τρίτο κύκλο του Σασμού

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA μίλησε ο Δημήτρης Λάλος, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του Σασμού. Το δραματικό σήριαλ που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης σε λίγο θα μας κρατάει ξανά συντροφιά.

Όλο το καλοκαίρι σας μεταφέραμε αποκλειστικά spoiler, ωστόσο το πιο σοκαριστικό είναι αυτό με το θάνατο του Νικηφόρου τον οποίο θα παρακολουθήσουμε περίπου στη μέση της χρονιά - δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Λάλος λοιπόν ή αλλιώς τηλεοπτικός Μαθιός, έδωσε μερικές πληροφορίες για την τρίτη σεζόν που θα είναι και η τελευταία, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκουν το τέλος που τους αξίζει.

Τα spoiler του Λάλου για τον Σασμό

«Το ζευγάρι αυτό (Μαθιός - Βασιλική) περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει πάρα πολλά, να συγχωρέσει, να μην συγχωρέσει. Το δράμα και η κάθαρση είναι μέσα στον ελληνικό πολιτισμό, πρέπει να υπάρξει ώστε ο κόσμος που παρακολουθεί τόσα χρόνια να νιώσει το αίσθημα της δικαίωσης. Όλα αυτά θα τα βάλουμε κάτω, να ξεμπλέξουμε το κουβάρι των λεπτών αποχρώσεων των σχέσεων των ανθρώπων, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση», αποκάλυψε αρχικά.

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπαίνει για να περάσουμε καλά, να παίξουμε δυνατά, είναι ένας πολύ δυνατός συμπαίκτης, ό,τι γύρισμα έχει κάνει το έχουμε απολαύσει, έχουμε πολλές σκηνές μαζί, δίνει τον εαυτό του όταν παίζει και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό. Νομίζω πρέπει να υπάρξει μια λύτρωση για τον Μαθιό, το δικαιούται», ανέφερε στην συνέχεια.

Η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Δημήτρη Λάλο από τα γυρίσματα

Την Δευτέρα 4/9, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Λάλο, με τον οποίο είναι εχθροί στο σίριαλ του ALPHA, ως Αντρέας και Μαθιός. Οι δυο τους κοιτούσαν την κάμερα με άγριο βλέμμα, ακουμπώντας τα κεφάλια τους και ο ηθοποιός στη λεζάντα χρησιμοποίησε το hashtag "κακά αγόρια".

Τηλεθεατές προσοχή: Η είδηση για τον Σασμό που περίμεναν όλοι

Βασίλης Μπισμπίκης Σασμός Λάλος