Τηλεθεατές προσοχή: Η είδηση για τον Σασμό που περίμεναν όλοι

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθεατές προσοχή: Η είδηση για τον Σασμό που περίμεναν όλοι

Ο Σασμός επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον Επίλογο, τον τρίτο κύκλο της σειράς που θα είναι και ο τελευταίος με τον κάθε πρωταγωνιστή να παίρνει αυτό που του αξίζει. Μέχρι όμως να βρουν την ευτυχία, θα περάσουν από σαράντα κύμματα και μεγάλες τραγωδίες.

Μεταξύ άλλων, η Θοδώρα θα χάσει το παιδί που κυοφορεί και θα πέσει σε κατάθλιψη, ενώ από την άλλη ένας θάνατος κεντρικής πρωταγωνίστριας θα σοκάρει όλους τους τηλεθεατές.

Η είσοδος μάλιστα του Βασίλη Μπισμπίκη στα νέα επεισόδια θα φέρει μεγάλες φουρτούνες στην Άνω Ποριά και συγκεκριμένα στις δυο οικογένειες. Δεν θα πάρει με καθόλου καλό μάτι τον σασμό και παρόλο που θα δείξει πως συμφωνεί στον γάμο Αστέρη και Αργυρώς, από πίσω του θα στήνει μεγάλες πλεκτάνες για να γίνει και πάλι βεντέτα.

Πότε όμως θα κάνει πρεμιέρα ο Σασμός και θα τα δούμε όλα αυτά;

Μέχρι ώρας επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την πρεμιέρα δεν έχει βρει, ωστόσο πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν πως το πρώτο επεισόδιο του Επιλόγου, θα προβληθεί την Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά το πόσα επεισόδια θα προβάλλονται την εβδομάδα είναι άγνωστο, καθώς ο ALPHA φέρνει στις οθόνες μας νέες σειρές, όπως Το προξενιό της Ιουλίας αλλά και τον Γιατρό.

Ποιος αρνήθηκε να παίξει στον Γ κύκλο;

Χύθηκε πολύ μελάνι το φετινό καλοκαίρι για τον ρόλο της Εύας στον «Σασμό», της γυναίκας που θα υποδυθεί την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη και μάλιστα άπαντες είχαμε γράψει πως τον ρόλο θα αναλάβει η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Έλενα Μαυρίδου. Όμως τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό Tv24

Όντως η παραγωγή έκανε πρόταση στην Έλενα, που το τελευταίο διάστημα εντυπωσιάζει με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις το κοινό, όμως εκείνη αποφάσισε να αρνηθεί τον ρόλο της Εύας (σ.σ.: ελπίζουμε όχι με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια των τηλεθεατών που αφορούσαν στο υποτιθέμενο βόλεμα της οικογένειας του «Μαθιού»). Έτσι λοιπόν μετά το αποθαρρυντικό της «όχι» όπως μαθαίνουμε η παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη και ακόμα περισσότερο η casting director, Μιράντα Ρωσταντή, προσανατολίζεται στις Χαρά Μάτα Γιαννάτου (βλέπε στη φωτογραφία κάτω δεξιά), τη «Σμάρω» από τη «Σκοτεινή θάλασσα» ή την Κλειώ Δανάη Οθωναίου (βλέπε στη φωτογραφία κάτω αριστερά), τη «Χαρά» από το «Χωρίς Εσένα».

Σασμός: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν - Τελικά αρνήθηκε να συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς

Και οι δυο εξαιρετικές και με σημαντικό παρελθόν στις σκηνές της χώρας, οπότε όποια από τις δυο και αν επιλεγεί, μόνο καλό θα κάνει στην καθημερινή σειρά του Alpha.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του Σασμού - Η πρώτη μέρα του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη