«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να...» - Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα με το πρόβλημα υγείας της

«Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να...» - Συγκινεί η Βάνα Μπάρμπα με το πρόβλημα υγείας της

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πάμε Δανάη παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός μίλησε μέσα από την καρδιά της κάνοντας αποκαλύψεις στην πρεμιέρα της εκπομπής η οποία να σημειώσουμε καθυστέρησε να βγει στον αέρα του MEGA.

Η ηθοποιός που απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και το θέατρο, μίλησε τόσο για την τηλεόραση όσο και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε πως την ταλαιπωρεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως εξομολογήθηκε, πρόκειται για κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, που ακόμα και οι γιατροί στο εξωτερικό δε μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Η αποκάλυψη της Βάνας Μπάρμπα για την υγεία της

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Kάτι θέλει να μου μάθει... Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο», είπε.

Για το πως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει, είπε: «Δεν είχα ενέργεια. Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Μετά καταλάβαμε πως ότι κάποιο θεματάκι. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο».

Μιλώντας για την ζωή της, αναφέρθηκε και στην μητρότητα, αναφέροντας: «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με χάραξε».