Οι πρώτες δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου μετά το γάμο: «Θέλαμε θρησκευτική ευλογία» - Ο σύζυγος και η υιοθεσία της κόρης της

«Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου μετά το γάμο: «Θέλαμε θρησκευτική ευλογία» - Ο σύζυγος και η υιοθεσία της κόρης της

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον Στέλιο Βαλτάκη με θρησκευτικό γάμο λίγα χρόνια μετά τον πολιτικό αλλά και την υιοθεσία της κόρης τους. Παράλληλα ωστόσο, πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της μικρής τους σε κλίμα συγκίνησης.

Το ζευγάρι έδειχνε τρομερά ευτυχισμένο, με την ηθοποιό να είναι άκρως εντυπωσιακή μέσα στο πριγκιπικό νυφικό της - δείτε τις φωτογραφίες. Μετά τις δυο τελετές, του γάμου και της βάφτισης, ακολούθησε γλέντι με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να διασκεδάζουν για την χαρά του ζευγαριού.

Ευγενία Δημητροπούλου και Στέλιος Βαλτάκης χόρεψαν το ρομαντικό τραγούδι «All of me» του John Legend με τους καλεσμένους τους να "μαγεύονται" από την όμορφη εικόνα τους.

Λίγες ημέρες μετά το γάμο, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA όπου μίλησε για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του άντρα της και της κόρης τους.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Δημητροπούλου

«Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου μου και είναι πρώτος του ξάδερφος. Εγώ δεν ήμουν πολύ σίγουρη και ήταν βατερλώ το πρώτο ραντεβού. Δεν ήμουν σε φάση. Δεν βάζω μεγάλους στόχους, το πάω μέρα μέρα γιατί εμένα αυτά τα μεγαλεπήβολα, με αγχώνουν λίγο. Έλεγα σε μία φίλη μου ότι είμαι στα όρια της γαμοφοβίας και λέω ότι τελικά παντρεύτηκα. Αυτά τα τεράστια με αγχώνουν κάπως, οπότε λέω σιγά σιγά» εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Όσον αφορά τώρα τον θρησκευτικό τους γάμο, εξομολογήθηκε πως ήθελε πολύ να έχουν την θρησκευτική ευλογία, αφού ο πολιτικός γάμος έγινε για να καταφέρουν να υιοθετήσουν το παιδάκι τους.

«Παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και κάναμε τη βάφτιση της μικρούλας και αυτό ήθελα να είναι το κεντρικό event. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το γιορτάσουμε με αγαπημένους ανθρώπους. Επειδή πιστεύω θέλαμε πολύ να έχουμε και την θρησκευτική ευλογία. Οπότε τα συνδυάσαμε.

Δεν είχα σχεδόν καθόλου άγχος. Όλα πήγαν καλά. Είχα αγωνία για την κόρη μου, να είναι ήρεμη, να μην ταλαιπωρηθεί, να το χαρεί, δεν είχα προβλέψει όμως τον παράγοντα “ρύζι” κι αυτό την στρέσαρε πολύ. Μέχρι εκείνη την ώρα πήγαιναν όλα τέλεια, μέρες πριν μου έλεγε, “να βαπτιστείς εσύ και να παντρευτώ εγώ τον μπαμπά”. Δεν κοιμηθήκαμε χώρια το περασμένο βράδυ, δεν είχε δει το νυφικό. Ούτε του πάτησα το πόδι. Περάσαμε πολύ ωραία

Είχαμε κάνει πολιτικό γάμο μέσα στον κορωνοϊό και το κάναμε χωρίς τους δικούς μας ανθρώπους, για να ολοκληρωθούν τα χαρτιά μας και να προχωρήσουμε στην υιοθεσία. Είχαμε πει ότι όταν τελειώσουν όλα και θα έχουμε το παιδί, θα κάνουμε τον γάμο και τη βάπτιση μαζί» , αποκάλυψε.