Στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη με πέπλο στα μαλλιά - Πανζουρλισμός κάτω από την ανάρτηση της Σπυροπούλου για τον θρησκευτικό γάμο με τον Σταθοκωστόπουλο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Τρίτη 12/9, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο ατελιέ της Σίλιας Κριθαριώτη, όπου στη μία φωτογράφιζε το πέπλο από κάποιο νυφικό που δοκίμασε και στη δεύτερη πόζαρε με ένα λευκό μίντι φόρεμα.

Αμέσως, λοιπόν, στα σχόλια ακολούθησε καταιγισμός μηνυμάτων, με τους ακόλουθούς της να απορούν εάν ετοιμάζεται για τον θρησκευτικό της γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Εκείνη δεν απάντησε σε κανένα από αυτά, με τις υποψίες να "φουντώνουν" ακόμη περισσότερο.

Χαμός από σχόλια για τον θρησκευτικό γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε:

σχόλιο σε ανάρτηση Σπυροπούλου για γάμο

σχόλιο σε Σπυροπούλου για γάμο

Παρόλα αυτά, η απάντηση είναι απλή! Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί εκεί πριν από μέρες για να παραλάβει το πρώτο φόρεμα της βάφτισης του γιου της, Βλάσση, που είναι εκείνο της δεύτερης φωτογραφίας, που το έβαλε στην εμφάνισή της στην εκκλησία (δείτε εδώ τι φόρεσε η μητέρα της). Στη συνέχεια, το άλλαξε για το γλέντι με ένα maxi χρυσό με έντονα στρας (δείτε εδώ τη φόρεσε και η αδερφή της συνοδευόμενη από τον σύντροφό της).

Φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά της βάφτισης του μικρού Βλάσση

Το μυστήριο αλλά και η δεξίωση πραγματοποιήθηκαν στα Νότια Προάστια, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Από την όμορφη βραδιά δεν έλειψαν και οι φωτογράφοι! Μπορεί ο πολιτικός τους γάμος να έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με την είδηση να γίνεται γνωστά μέσω Instagram (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο τη χαρά για το γιο τους θέλησαν να την μοιραστούν με όλους.

Αρχικά η βάφτιση του μικρού που πήρε το όνομα του παππού του, έγινε στο Καβούρι και συγκεκριμένα στον Άγιο Γιώργη. Στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση στο Riviera Coast.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειχνε άκρως εντυπωσιακή στην βάφτιση φορώντας το λευκό στενό μίντι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο. Το συνδύασε με χαμηλό ασημί πέδιλο.

Στην δεξίωση, όπως αναφέρθηκε ήδη, άλλαξε φόρεμα. Συγκεκριμένα, επέλεξε μια μάξι χρυσή της άμμου τουαλέτα με κρύσταλλα και σκίσιμο στο πόδι. Αυτή τη φορά ωστόσο συνδύασε το φόρεμα της με πιο ψηλά πέδιλα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτιση γιου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βαφτίσια γιου

Οι καλεσμένοι που έφταναν στην δεξίωση "μαγεύτηκαν" από την διακόσμηση. Τα χρώματα στα τραπέζια ήταν σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια. Η μπομπονιέρα από την άλλη είχε άσπρα και μπλε κουφέτα ενώ πάνω της είχε ένα μισοφέγγαρο.

Σπυροπούλου μπομπονιέρα

Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος βαφτίσια

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος - Bάφτιση - Γιος

Μεταξύ των εκπλήξεων ήταν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες! Το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ρυθμό στο ζευγάρι και στους καλεσμένους. Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και διασκέδασε τους πάντες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.