Σε μυστικό προορισμό με τις βέρες τους στα χέρια - Η πρώτη ανάρτηση του Stan μετά τον γάμο με την Βέρα Σωτηροπούλου

Στο ταξίδι του μέλιτος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Stan και η σύντροφός του, Βέρα Σωτηροπούλου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πάρο, σε μία φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ τα δάκρυα του τραγουδιστή μόλις είδε τη νύφη να φτάνει στο μοναστήρι).

Λίγες μέρες αργότερα, οι δυο τους απολαμβάνουν τις πρώτες τους στιγμές ως νεόνυμφοι συνεχίζοντας τις διακοπές τους σε μυστικό προορισμό. Δεν έχουν προχωρήσει σε καμία ανάρτηση στα προφίλ τους στα social media σχετικά με το μυστήριο, ωστόσο ο καλλιτέχνης, την Τετάρτη 13/9 δημοσίευσε σε story στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία με τα χέρια τους ενωμένα, δείχνοντας τις βέρες τους, μπροστά στη θέα της ατελείωτης θάλασσας.

Η πρώτη ανάρτηση του Stan μετά τον γάμο του με την Βέρα Σωτηροπούλου

«Ευλογημένος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: Σε ποια εταιρεία ανήκει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Stan η Βέρα Σωτηροπούλου

Stan Σωτηροπούλου Βέρες
Instagram / Stan

Ο πρώτος χορός στο γλέντι και η αφιέρωση στη νύφη

Μετά την εκκλησία ακολούθησε και το γλέντι. Εκεί τραγούδησαν οι Alcatrash με frontman τον Πέτρο Πυλαρινό, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τραγούδησε για το ζευγάρι, αλλά και για τους υπόλοιπους καλεσμένους. Μία από τις στιγμές που "έμεινε" είναι εκείνη που ερμήνευσε το κομμάτι "Κόκκινη Γραμμή".

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο γαμπρός ανέβηκε και εκείνος στην πίστα για να τραγουδήσει και έκανε μία χιουμοριστική αφιέρωση στη νύφη, λέγοντάς της: «Μωρό μου σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ. Αν δεν σε είχα εγώ και σε είχε κάποιος άλλος θα έλεγα...» και ξεκίνησε να τραγουδά το κομμάτι του "Και ζηλεύω που σ' έχει". Φίλοι και γνωστοί τους δημοσίευσαν διάφορα στιγμιότυπα στα social media.