«Μας ταλαιπώρησαν τόσο πολύ ένα χρόνο τώρα» - Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος του STAR

Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας ταλαιπώρησαν τόσο πολύ ένα χρόνο τώρα» - Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος του STAR

Ανησυχία προκάλεσε δημοσιογράφος του STAR με τις αναρτήσεις του από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Μητέρα, την Τρίτη 12/9. Ο ίδιος δημοσίευσε αρχικά μία φωτογραφία δίπλα στη μητέρα του, η οποία στεκόταν πάνω από το κρεβάτι κρατώντας του το χέρι, χωρίς να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί.

Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψε με ένα δεύτερο story πως έκανε επέμβαση στις αμυγδαλές του, ένα χειρουργείο που μπορεί να φαίνεται ρουτίνας, ωστόσο η δική του περίπτωση ήταν αρκετά σοβαρή, μιας που, όπως αποκάλυψε, τον ταλαιπωρούσε για περίπου ένα χρόνο.

Ποιος δημοσιογράφος του STAR βρίσκεται στο νοκοσομείο

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γύρο, ο οποίος εργάζεται στο κανάλι ως αστυνομικός ρεπόρτερ του καναλιού, μεταδίδοντας εδώ και χρόνια όλες τις ειδήσεις για τις φωτιές, τα χιόνια, τις πλημμύρες, τους σεισμούς και γενικότερα τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας.

«Η μαμά μου, πάντα δίπλα μου, 33 χρόνια. Ακούραστα, αδιαμαρτύρητα, με χαμόγελο πάντα. Σε αγαπάω μαμά...», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε επίσης: Καταβεβλημένη στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου - Τι συνέβη

Αλέξανδρος Γύρος νοσοκομείο

Και αφού τελείωσε το χειρουργείο, σημείωσε: «Ξεμπερδέψαμε και με τις αμυγδαλές που μας ταλαιπώρησαν τόσο πολύ ένα χρόνο τώρα».

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - Στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Αλέξανδρος Γύρος STAR νοσοκομείο

Πριν από λίγο καιρό σε χειρουργείο υποβλήθηκε και ο Νίκος Χατζηνικολάου

Το τελευταίο διάστημα έκρυβε πολλές προκλήσεις για το Νίκο Χατζηνικολάου με την πιο γερή να είναι η απώλεια του αγαπημένου του πατέρα πριν από περίπου ένα μήνα (δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση).

Ο δημοσιογράφος μπορεί να ήθελε να πενθήσει το τραγικό αυτό γεγονός, ωστόσο έπρεπε να επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα περιμένοντας το καλοκαίρι για ηρεμήσει σωματικά και ψυχολογικά.

Με μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος το Σάββατο 22/7 στο λογαριασμό του instagram μας δείχνει αφενός, πως έκανε θαλάσσιο σπορ στην Κέρκυρα με μεγάλη άνεση και χαρά και αφετέρου αποκάλυψε, πως πριν από λίγο καιρό έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη.

«Στα 60 και μετά από ένα ζόρικο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη… Συνεχίζουμε! Με αγωνιστική διάθεση και νεανικό πείσμα!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.