Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη - Στο νοσοκομείο ο πατέρας του

Η φωτογραφία με τα ενωμένα χέρια τους και τους ορούς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, καθώς κατά την διάρκεια της περιοδείας του με τον θίασο (δείτε εδώ φωτογραφίες με τον γιο του από τις πρόβες), η υγεία του πατέρα του επιδεινώθηκε και έτσι ο ίδιος πλέον βρίσκεται στο πλευρό του.

Την Δευτέρα 21/8, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του από το κρεβάτι της κλινικής, με τα χέρια τους ενωμένα, ενώ στο χέρι του πατέρα του οι γιατροί είχαν τοποθετήσει ορό. Η αιτία που ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι άγνωστη, καθώς ο ηθοποιός δεν θέλησε να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Η φωτογραφία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον πατέρα του στο νοσοκομείο

«Προχωράμε. Παλεύουμε. Συνεχίζουμε. Όλα είναι δρόμος. Πατέρα», ήταν τα hashtag που χρησιμοποίησε.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης νοσοκομείο
Instagram / Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η ζωή του μετά το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη

Σε δημόσια έξοδο του, συνάντησε κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η δημοσιογράφος λοιπόν δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τη ζωή του μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Αναστάση.

Να σημειωθεί μάλιστα πως το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Κύπρο - δείτε το λόγο!

«Είμαι καλά... Η ζωή προχωράει είναι μπροστά και... αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το παιδί, όπως σε όλους τους γονείς, είναι πάνω από όλα και πρώτα από όλα o Αναστάστης εννοείται. Και το παιδί σιγά σιγά και εκείνο αρχίζει και καταλαβαίνει που βρίσκονται οι γονείς του και τι κάνουν. Είναι πολύ μικρός ο Αναστάσης, οπότε σιγά σιγά και αυτός θα προσαρμοστεί και το σημαντικό είναι ότι είμαστε δίπλα του και θα είμαστε δίπλα του μια ζωή», εξομολογήθηκε.