Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στην Επίδαυρο με τον γιο του, Αναστάση - Το πρώτο καλοκαίρι μετά το διαζύγιο με την Δροσάκη

Πώς περνά τον χρόνο του με το παιδί του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περνά το πρώτο του καλοκαίρι μετά το διαζύγιο με την Λένα Δροσάκη πηγαίνοντας σε καλοκαιρινή περιοδεία για την παράσταση στην οποία συμμετέχει (δείτε εδώ την αντίδρασή του σε ερώτηση για την πρώην του). Όποτε μπορεί, όμως, παίρνει μαζί του και τον γιο του, τον μικρό Αναστάση, ο οποίος απολαμβάνει την παρέα μαζί του και του αρέσει να τον βλέπει να κάνει πρόβες μαζί με τους συναδέλφους του.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, μπαμπάς και γιος είναι ενωμένοι και βρίσκονται στην Επίδαυρο. Ο περήφανος μπαμπάς, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία από τα παιχνίδια του γιου του στις κερκίδες την Πέμπτη 17/8, με τον νεαρό να ενθουσιάζει το κοινό του ηθοποιού, καθώς έχει μεγαλώσει πολύ.

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: Πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Μπουρδούμη - Με ποιους τα πέρασε

Το πρώτο καλοκαίρι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον γιο του μετά τον χωρισμό με την Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης γιος
Instagram / Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στην Επίδαυρο βρέθηκε και η Λένα λίγες μέρες πριν

Ο Αναστάσης σε κάθε περίπτωση αποτελεί την προτεραιότητα και των δύο γονιών κάτι, που έκαναν σαφές και οι δύο στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Οι διακοπές λοιπόν, όπως είναι φυσικό θα είναι ξεχωριστές με τον μικρό να κάνει σε πρώτη φάση τα μπάνια του με τον μπαμπά του (δείτε εδώ το πολυτελές ξενοδοχείο, που έμειναν) και στη συνέχεια πήγε με τη μητέρα του στην Επίδαυρο, στις Αρχές του μήνα, όπου πλέον βρίσκεται ο πρώην της, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

«Ἔχω τρεῖς κόσμους. Μιὰ θάλασσα, ἕναν οὐρανὸ κι ἕναν πράσινο κῆπο: τὰ μάτια σου. Θὰ μποροῦσα ἂν τοὺς διάβαινα καὶ τοὺς τρεῖς, νὰ σᾶς ἔλεγα ποῦ φτάνει ὁ καθένας τους. Ἡ θάλασσα, ξέρω. Ὁ οὐρανός, ὑποψιάζομαι. Γιὰ τὸν πράσινο κῆπο μου, μὴ μὲ ρωτήσετε.
Ν.Β», έγραψε η Λένα Δροσάκη.