Νίκος Κουρκούλης: Υπεβλήθη σε χειρουργείο υπό άκρα μυστικότητα - Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Είχε προκαλέσει ένα πρήξιμο και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κουρκούλης εξαφανίστηκε για λίγες ημέρες από τα social media του, αλλά και από τη μουσική σκηνή, καθώς, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη 13/9 μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Εξήγησε πως η επέμβαση έγινε στη γνάθο του, όμως αφού αυτή ολοκληρώθηκε τα προβλήματα δεν τελείωσαν. Το πρόσωπό του πρήστηκε και, πέρα από την ταλαιπωρία, θεώρησε πως ήταν αντιαισθητικό, γι' αυτό και επέλεξε να μείνει "εκτός" μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Δείτε επίσης: "Η σχέση μας με την Κέλλυ πέρασε κρίση γιατί..."

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Νίκου Κουρκούλη μετά το χειρουργείο του

«Γειά και χαρά σε όλους σας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης και για τα περαστικά που μου στέλνετε όλο αυτό το διάστημα. Για όσους δεν γνωρίζετε, έκανα μία μικροεπέμβαση στη γνάθο μου και έβγαλα το δόντι. Είχε προκαλέσει ένα πρήξιμο και ήταν λίγο αντιαισθητικό. Δεν ήθελα να βγω έτσι στον κόσμο. Όλα καλά», δήλωσε, αποκαλύπτοντας πως είναι έτοιμος να γυρίσει στην πίστα.

Έπαθε έγκαυμα τρίτου βαθμού επί σκηνής

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή και την οικογένειά του αλλά και για την καριέρα του.

Η εμπειρία του στο χώρο είναι μεγάλη με πολλές και μεγάλες συνεργασίες και έτσι ο ίδιος έχει να παραθέσει μερικά ευτράπελα (δείτε εδώ την αντίδραση του όταν ήρθε ο Καρράς στο μαγαζί).

Αυτό λοιπόν, που θυμήθηκε και μετέφερε στο κοινό δεν είναι άλλο από τη στιγμή, που έκανε πρεμιέρα και μετά από μια σειρά λάθος κινήσεων πήρε φωτιά επί σκηνής...

«Έχω καεί, έχω πνιγεί, έχω φάει λάσπες! Εγώ τότε με το παίζεις με τη φλόγα αντί να έρθει η φωτιά πρώτα και μετά εγώ για να γίνει το εφέ, βγαίνω εγώ και έρχεται η φωτιά και με καίει. Κάηκα κανονικά, είχε κόσμο, είχε κανάλια, κόσμο...συνέχισα να τραγουδάω καμένος, είχε πάθει έγκαυμα τρίτου βαθμού στη δεξιά μου πλευρά. Έφυγα από τι σκηνή και βάζω το κεφάλι μου μέσα στον κουβά με τον πάγο, που είχαμε για τα ποτά και έτσι προκάλεσα δεύτερο έγκαυμα, για να ανακουφιστώ», είπε ο Νίκος Κουρκούλης.