Σπαραγμός: Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έχασε τον μπαμπά του: «Πρότυπό μου να έχεις καλό ταξίδι»

«Θα είσαι πάντα εδώ, στο ορκιζόμαστε στο Θεό... Αθάνατος πατέρα μου!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Οι δυο τους είχαν μια σχέση πατέρα και γιου μοναδική! Ο Γιώργος Γιαννιάς γεννήθηκε το 1979 στη Ρόδο. Πριν ακόμα τελειώσει το σχολείο ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον προσελκύσει η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI και να τον καλέσει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του σε ηλικία 18 ετών.

Σε όλη αυτή την πορεία του στο πλευρό του ήταν ο πατέρας του, διακριτικά πάντα δίπλα του. Δυστυχώς, πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός τραγουδιστής με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πως ο πατέρας του, το στήριγμά του, το πρότυπό του, έφυγε από την ζωή...

Σπαραγμός: Αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έχασε τον μπαμπά του: «Πρότυπό μου να έχεις καλό ταξίδι»

Δείτε επίσης: «Έχασα τον αδερφό της γυναίκας μου και...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η ανάρτηση του τραγουδιστή Γιώργου Γιαννιά

«Μεγάλε μου και τεράστιε ανθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη,μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα..πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες ολα οπως έπρεπε για όλους μας! ..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά,πάντα ήξερες και προέβλεπες τα παντα.. πάλεψες τόσο δυνατά απο τα 40 σου χρόνια και εφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο απο την αρχή οτι δε θα την έβγαζες , ομως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου εσπασες όλα τα κοντέρ.. ησουν και θα εισαι ένα θαυμα..εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε..δάσκαλε μου,δυναμή μου,στηριγμα μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισο..

Θασαι πάντα εδώ,στο ορκιζόμαστε στο Θεο..ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! Εγώ η μανούλα μας ο τσαμπίκος μας και η σεβούλα μας. Πέτα ψηλά ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ και ξεκουράσου..», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.