Με το ίδιο αποκλειστικό Πρωινό & Super Κατερίνα: «Το έχει και ο Γιώργος;» - Η απάντηση του Λιάγκα

Επικές αντιδράσεις στις δυο εκπομπές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με το ίδιο αποκλειστικό Πρωινό & Super Κατερίνα: «Το έχει και ο Γιώργος;» - Η απάντηση του Λιάγκα

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν τα "μπερδέματα" στις εκπομπές! Σήμερα Πέμπτη 14/9 το Super Κατερίνα και το Πρωινό είχαν το ίδιο αποκλειστικό. Συγκεκριμένα, είχαν ρεπορτάζ για την Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το γεγονός συνειδητοποίησαν και οι δυο παρουσιαστές κάνοντας μάλιστα αναφορά στο πλατό των εκπομπών τους παίρνοντας ήρεμα το γεγονός.

Η αντίδραση της Καινούργιου

«Πολλές φορές βγάζεις ότι αποκλειστικό μόνο σε εμάς τώρα η Δήμητρα Βαμβακούση. Απέναντι, ο καλός συνάδελφος Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του έχουν πει τη Δήμητρα Βαμβακούση αποκλειστικά. Έλα όμως που δεν την έχουν αποκλειστικά μόνο αυτοί, την έχουμε κι εμείς αποκλειστικά. Η κάθε εκπομπή έχει δικό της αποκλειστικό το ίδιο πρόσωπο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, μετά την προβολή βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλου να κάνει πρόβα κοστουμιού, σχολίασε με χιούμορ: «Αυτό είναι αποκλειστικό ή το έχουν και οι απέναντι; Τέλεια, και οι απέναντι! Αποκλειστικό και σε εμάς και στον Γιώργο».

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Γίνεται πλάκα. Η κυρία Βαμβακούση έδωσε και στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωση, οπότε δεν ήταν αποκλειστική. Άρα κόψτε το στη μέση και βάλτε ότι αποκλειστικό είναι μόνο ο Ντάνος που τον βρήκαμε εμείς. Έλα παιδιά, μια οικογένεια είμαστε όλοι, μην τρελαίνεστε. Πλάκα κάνω», είπε ο από πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας λίγο μετά την προβολή του ρεπορτάζ.

Να σημειώσουμε πως η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζουν το γάμο τους που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου με καλεσμένα πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Η είδηση "έσκασε" πολύ ξαφνικά αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ακόμη και τα κοντά τους πρόσωπα.