«Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...» - Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του Πάμε Δανάη

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...» - Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του Πάμε Δανάη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 14/9 η Μαρία Μπεκατώρου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο MEGA. Η παρουσιάστρια που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Εκτός των επαγγελματικών της, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο που είναι το στήριγμα της. Είναι μαζί από το 1999 και παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει, παραμένουν μέχρι και σήμερα ευτυχισμένοι και ενωμένη. Επίσης, μίλησε και για την απώλεια του μπαμπά της.

«Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Έχουν πέσει ιδέες. Έχει σχέση με ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη αλλά είναι πολύ αρχή», αποκάλυψε σχετικά με τα επαγγελματικά της και τις συζητήσεις με το κανάλι.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τα προσωπικά της

«Ο Αντώνης είναι έξω από τον χώρο αλλά στη αρχή είχε ζοριστεί στην αρχή αλλά πλέον όταν ξέρει ότι θα ζοριστεί, δεν έρχεται. Είμαστε από το 1999 μαζί», ανέφερε για τον σύζυγό της και συνέχισε «Υπήρχαν στιγμές γκρίνιας αλλά αυτό φεύγει με θετικό συναίσθημα. Έχει τρέλα και ο Αντώνης. Είναι ωραία προσωπικότητα αλλά είναι διαφορετικός από εμένα. Εμένα μου αρέσει που είναι διαφορετικός. Φαντάσου να ήταν σαν και εμένα;».

Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί και στην απώλεια του μπαμπά της: «Με συγκινεί ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ για να δει αυτά που έχω καταφέρει. Λέω “γιατί δεν είσαι εδώ”. Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου. Πρόλαβε να με δει μόνο στην αρχή και τότε δεν ήταν καλά, και του έλεγα “καταλαβαίνεις τί έχω καταφέρει” και κούναγε το κεφάλι», εξομολογήθηκε.

Ο τόπος καταγωγής της

Η παρουσιάστρια κάθε χρόνο ταξιδεύει στη Λακήθρα Κεφαλονιάς, το χωριό όπου μεγάλωσε και περνάει κάθε καλοκαίρι και ξυπνούν μέσα τις τόσες αναμνήσεις, τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε, λοιπόν πριν ένα μήνα μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα μαύρο τοπ και μία μακριά φούστα με έντονα χρώματα, χαμογελώντας στον φακό, ευχόμενη να μπορεί να βιώνει αυτή την ηρεμία και τη χαρά κάθε μέρα και κάθε καλοκαίρι.

«Μεγάλη μέρα σήμερα…Από τις πιο ωραίες μέρες του χρόνου…Ραντεβού ευλογημένο κάθε χρόνο στο χωριό για τη γιορτή της Παναγίας… Όλο το χωριό μια παρέα…Εδώ που παίζαμε μικροί,τώρα τρέχουν άλλα παιδιά με τα «καλά» τους ρούχα και μας θυμίζουν ότι υπάρχει ακόμα ανεμελιά…Εδώ παίζαμε κρυφτό και κυνηγητό και περιμέναμε να φάμε άρτο αγιασμένο με μπόλικο μέλι…Αυτή είναι η ζωή…Και είναι ωραία και ας περνούν τα χρόνια..Να είμαστε καλά,να φοράμε τα χρωματιστά μας ρούχα και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε καλά και μπορούμε να ζούμε όπως,ίσως,ονειρευόμαστε. Και του χρόνου αγαπημένοι μου», σημείωσε και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί αφού είχε την γιορτή της.

Δείτε επίσης: Στην ταβέρνα να τρως μόνο... - Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

Μαρία Μπεκατώρου γιορτή