Mega: Η ανακοίνωση του σταθμού για την Μαρία Μπεκατώρου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega: Η ανακοίνωση του σταθμού για την Μαρία Μπεκατώρου

Μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 με τον οποίο συνεργαζόταν από το 2013 έως το 2017, η Μαρία Μπεκατώρου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το MEGA. Από το 2021 λοιπόν, παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι The Chase, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Σε λίγες ημέρες επιστρέφει για ακόμη μια νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα τηλεπαιχνίδια κάνουν σιγά σιγά πρεμιέρα με τον Μάρκο Σεφερλή χθες 11/9 να κάνει έναρξη (δείτε την πρεμιέρα του).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA για το The Chase της Μαρίας Μπεκατώρου

Οι αγωνιώδεις καταδιώξεις επιστρέφουν σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο MEGA.

Το τηλεπαιχνίδι «The Chase» συνεχίζει να προσφέρει καθημερινά αδρεναλίνη γνώσεων στους τηλεθεατές που το αγάπησαν και το ξεχώρισαν εδώ και δύο σεζόν.

Η Μαρία Μπεκατώρου αναλαμβάνει να φέρει αντιμέτωπους τους παίκτες με τους πάντοτε ετοιμοπόλεμους Chasers, που έχουν αποδείξει πόσο εύκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν καταιγισμό δύσκολων ερωτήσεων.

Η «οικογένεια» των Chasers, δηλαδή «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής», υποδέχεται ένα ακόμα μέλος. Το «Super Αγόρι», ο νεότερος Chaser παγκοσμίως, αναλαμβάνει να δώσει το δικό του ύφος στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, προκαλώντας τους νέους παίκτες σε απαιτητικές καταδιώξεις.

Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι σε αυτό το κυνήγι γνώσεων με τους Chasers, διεκδικώντας χρηματικό ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τις 10.000 ευρώ μετρητά;

Η ανακοίνωση του 5ου chaser

Ο 23χρονος κυνηγός, πριν από λίγες ημέρες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα είναι από την καινούρια σεζόν στο Chase, ως κυνηγός και όχι ως παίκτης πια.

Ο 5ος κυνηγός είχε περάσει από το πλατό του παιχνιδιού γνώσεων παλιότερα ως παίκτης, ενώ τώρα θα τον δούμε σε νέο ρόλο, ο οποίος ομολογουμένως θα είναι και πιο απαιτητικός.

Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λαγαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του από το πλατό του Chase, και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε τα εξής:

«Και επίσημα ξεκινά μια νέα περιπέτεια στην ζωή μου!!

Θα είμαι ο πέμπτος κυνηγός για την τρίτη σεζόν του Chase!!

Πολλά ευχαριστώ στην παραγωγή του παιχνιδιού που με εμπιστεύτηκε, στην @mariampekatwrou και τους υπόλοιπους chasers @dimakispan @dr.mariamarkou @alexiou_elias @bill_daydreamer_fassias που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή!»