«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» - «Παιδιά πάτε καλά;» - Η δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου στο αέρα του ALPHA

«Θα κάνατε τουλάχιστον 2-3 παιδάκια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» - «Παιδιά πάτε καλά;» - Η δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου στο αέρα του ALPHA

Ρεπορτάζ σχετικά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είχε σήμερα Πέμπτη 14/9 η εκπομπή Super Κατερίνα. Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις του παρουσιαστή, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου "πέταξαν" κάποιες ατάκες που την έφεραν σε μεγάλη αμηχανία με την ίδια να εκδηλώνει τον εκνευρισμό της.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας (ο οποίος συζητήθηκε έντονα πρόσφατα λόγω της γυναίκας του) θέλοντας να την πειράζει για τα προσωπικά της, δεν δίστασε να πει πως έπρεπε να κάνει σχέση μαζί του αφού θα γινόντουσαν καλοί γονείς.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, εκνευρισμένη με τα σχόλια ξεκαθάρισε πως τον βλέπει σαν φίλο και τίποτα παραπάνω, αφού δεν μπορεί να τον δει ερωτικά.

Τα σχόλια περί σχέσης με τον Ουγγαρέζο και ο εκνευρισμός της Καινούργιου

«Το να τα φτιάξεις με τον Ουγγαρέζο στο είχα πει από πέρσι. Θα κάνατε μία πολύ ωραία οικογένεια, θα είστε και οι δύο πολύ καλοί γονείς, θα κάνατε τουλάχιστον 2 - 3 παιδάκια» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας χιουμοριστικά με το πάνελ να γελάει.

«Ήμασταν πολύ φίλοι, ξέρω τα προσωπικά του, ξέρει τα προσωπικά μου. Δεν γίνεται. Δεν μου κάνει τίποτα που τον βλέπω, καθόλου! Σαν φίλη μου τον βλέπω. Έχεις δει το γούστο μου;», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια των συνεργατών της να είναι πολλά με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να συνεχίσει «Παιδιά πάτε καλά; Πιστεύετε ότι γουστάρω τον Ουγγαρέζο; Είμαστε σαν φίλες, σαν κολλητοί».

Η ατάκα ωστόσο του Γρηγόρη Γκουντάρα στη συνέχεια «Εσύ κάνε ένα βράδυ έρωτα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα δεις τι θα γίνει» έφερε την δυσαρέσκεια της και την δήλωση «Μπορεί να έχω κάτι στη ζωή μου και να μην το ξέρει κανείς» αλλάζοντας αμέσως θέμα συζήτησης.

Δείτε επίσης: «Είναι ο...» - Η Κατερίνα Καινούργιου "σπάει" τη σιωπή της για το φημολογούμενο νέο της σύντροφο