«Το πρόβλημά σου ποιο είναι αγοράκι μου γλυκό;» - «Ελα εδώ να πάω εγώ να τραγουδήσω» - "Σφάχτηκε" ο Τριαντάφυλλος με την ομάδα του Super Κατερίνα

Χαλασμός στο πλατό εξαιτίας των δηλώσεων του για την Κάκκαβα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το πρόβλημά σου ποιο είναι αγοράκι μου γλυκό;» - «Ελα εδώ να πάω εγώ να τραγουδήσω» -

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή Super Κατερίνα με σκοπό να μιλήσει για το ατύχημα που είδε με το αυτοκίνητό του, ωστόσο, "σφάχτηκε" με την ομάδα εξαιτίας των δηλώσεων του για την Νάταλι Κάκκαβα και την είσοδο της στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes που θα αλλάξει όνομα και θα προβάλλεται πλέον τα Σαββατοκύριακα.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρά λόγια, όπως και η Μαριάντα Πιερίδη, δείχνοντας καθαρά πως κάτι τέτοιο δεν θα τους άρεσε καθόλου.

Μετά τις δηλώσεις, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε θέση υποστηρίζοντας φυσικά την σύζυγό του, κάτι που έκαναν και όλοι οι συνεργάτες του, αφού η ίδια η Νάταλι, δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την πρόταση που της έχει κάνει το OPEN.

Ο τσακωμός του Super Κατερίνα με τον Τριαντάφυλλο

Όταν ξεκίνησε να μιλάει για το τρακάρισμα του, ο Τριαντάφυλλος είπε πως τον έχουν ματιάσει με τα όσα λένε για εκείνον, γεγονός που ενόχλησε το πάνελ, με την Κατερίνα Καινούργιου να απορεί. Ξεκίνησαν λοιπόν να σχολιάζουν την δήλωση του και όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος του την διάβασε αναλυτικά γύρισε και του απάντησε «Το πρόβλημά σου ποιο είναι αγοράκι μου γλυκό; Ποιο είναι το πρόβλημά σου εσένα;».

«Για ποιο λόγο όλο αυτό; Έχει γίνει ένα θέμα με την Ναταλί γιατί η ερώτηση που μου τέθηκε ήταν ότι θα έρθει και είναι και φίλοι μου τα παιδιά. Ήμασταν μία παρέα το καλοκαίρι όμορφα και ωραία και δεν υπήρχε κεντρικός. Είπα όποιος θα έρθει, θα είναι καλοδεχούμενος και όποιος το παίξει σταρ, ας μην έρθει και να κάτσει σπίτι του. Ξέρετε τι μου θυμίζετε τώρα; Όπως ήταν στο Survivor 11 άτομα εναντίον μου», είπε μεταξύ άλλων με την παρουσιάστρια να αντιδράσει.

Ωστόσο, δεν άκουγε τίποτα: «Τι φοβάστε; Μην σας πάρω τη δουλειά; Χαλαρώστε λίγο μας βλέπει κόσμος. Θέλετε να μην την κάνουμε εμείς την εκπομπή; Πάρτε την εσείς. Πάρτε όποιον θέλετε. Εσείς κάνετε κουμάντο και είστε πρώτοι. Δεν είμαστε παρουσιαστές, είμαστε μία παρέα και είπα ότι όποιος θέλει να έρθει στο σπίτι μας. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου; Δεν έκανα κανένα λάθος και δεν θα βγω ένοχος. Εσύ Κατερίνα γιατί δεν παίρνεις την Ναταλί στην εκπομπή σου και μας ρίχνεις το μπαλάκι;»

Τα γυρνάει ο Ντάφυ

Μετά από το χαμό, η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar τους συνάντησε ξανά έξω από τα στούντιο, με τον Τριαντάφυλλο να κάνει εκ νέου δηλώσεις και να τα... γυρνάει.

«Εγώ προσωπικά είπα γενικά είμαστε μια παρέα που είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλοδεχούμενος, αλλά όποιος θέλει να το παίξει σε εμάς καλύτερα να μην έρθει, αυτό εννοούσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει η Ναταλί, είναι και φίλη μου. Δεν είχα πει κάτι για την συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός από το κανάλι. Εκνευρισμός για ποιο λόγο;», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Δεν θυμάμαι να είπα κάτι που να ενόχλησε. Στην εκπομπή μας δεν έχουμε ρόλους και χτυπάει άσχημα η λέξη παρουσιάστρια, όχι Κάκκαβα», είπε από πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.