«Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο

«Ο κόσμος τον αγαπάει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τον Χρήστο Φερεντίνο είμαστε...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Παυλίδου για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου. Συναντήθηκαν με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συζήτησαν για όλα. Τα επαγγελματικά της σχέδια και την καριέρα της, όπως και για την προσωπική της ζωή, αφού έχει δυο υπέροχα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο.

Αφορμή της συνάντησης τους στάθηκε η συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ του Διονύση Μαρκή! Η όμορφη ηθοποιός πιο ανανεωμένη από ποτέ μετά την δικαστική διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη, άνοιξε την καρδιά της.

«Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Τα πρωινά, που τα παιδιά πήγαιναν σχολείο λέγαμε τα νέα μας, τους ξυπνούσα τραγουδώντας. Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι για αυτό», ανέφερε σχετικά με τα παιδιά της που έχουν μεγαλώσει.

Η αποκάλυψη της Παυλίδου για τη σχέση της σήμερα με τον Χρήστο Φερεντίνο

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο και τη σχέση που διατηρούν χήμερα.

«Με τον Χρήστο είμαστε φίλοι, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι "καλό κουράγιο" στον Χρήστο για την μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ. Ο κόσμος τον αγαπάει. Θέλω να πάει καλά είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου». εξομολογήθηκε.

Η κοινή έξοδος τους σε ταβερνάκι

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου παντρεύτηκαν το 2004, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, όμως το 2016 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή προκαλώντας μεγάλο σοκ στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του κοινού.

Πάντα κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι γνωστό πως ακόμη και μετά το διαζύγιο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο παρουσιαστής της στάθηκε σαν βράχος όταν η ηθοποιός έζησε όλη αυτή την περιπέτεια εξαιτίας του Μάνου Παπαγιάννη και της επίθεσής του προς το πρόσωπό της (δείτε εδώ την απάντηση του Φερεντίνου για τον κατηγορούμενο μετά την απόφαση του δικαστηρίου). Άλλωστε, οφείλουν να μένουν ενωμένοι για την οικογένεια που είχαν δημιουργήσει και για το καλό των παιδιών τους.

Την Δευτέρα 20/3, μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας όπου βρισκόταν στο πλευρό του πρώην συζύγου της σε έξοδό τους για τσιπουράκια, επιβεβαιώνοντας πως διατηρούν επαφές και συνεχίζουν να περνούν καλά μαζί.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος