Πέτρος Κουσουλός: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς...» - Πως πήραν οι κόρες του το γεγονός ότι θα αποκτήσουν αδερφάκι

«Ήδη έχω μιλήσει μαζί τους»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς...» - Πως πήραν οι κόρες του το γεγονός ότι θα αποκτήσουν αδερφάκι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fays Time έκανε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, ενώ τα δυο τα έχει αποκτήσει από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του.

Με αφορμή την γέννηση του παιδιού του Πάνου Μουζουράκη, ο δημοσιογράφος ανέφερε αν σκέφτεται έναν δεύτερο γάμο, αλλά και πως πήραν τα παιδιά του το γεγονός που θα αποκτήσουν αδερφάκι.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού

«Ο Πάνος μας ταλαιπώρησε για 4 ώρες και μας είχε σε ένα escape room. Ήθελε να κάνει την πρόταση γάμου στην Μαριλού με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η Ευαγγελία, που περιμένει το μωρό, είναι μία από τις κουμπάρες του Πάνου και της Μαριλούς» αποκάλυψε σχετικά με τον γάμο του τραγουδιστή.

Ενώ για την δική του προσωπική ζωή, είπε: «Ήδη έχω μιλήσει με τις κόρες μου και το έχουν πάρει πάρα πολύ καλά. Συμβουλεύτηκα ειδικούς για τον τρόπο που πρέπει να το πω στα παιδιά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι και ίδιες είναι ενθουσιασμένες με το γεγονός ότι θα έρθει ένα αδερφάκι στη ζωή τους».

Όσον αφορά έναν δεύτερο γάμο, σχολίασε: «Γελώ γιατί ο προηγούμενος απέτυχε. Γιατί να το συζητάμε τώρα; Δεν είναι στα σχέδιά μου».

Πότε γεννάει η σύντροφός του;

«Θα γίνω τρίτη φορά μπαμπάς. Νέες και ευχάριστες αλλαγές. Πραγματικά είναι κάτι που είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Είναι ευτυχία να μεγαλώνει μια οικογένεια. Έχω ήδη δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο και τώρα έρχεται ένα νέο μωρό στην οικογένεια. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο. ήταν μια προσωπική επιλογή να το κρατήσω μυστικό. Και στην Ευαγγελία (σ.σ η σύντροφός του) δεν αρέσει η έκθεση και όφειλα να το σεβαστώ αλλά ούτε και μένα μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική ζωή μου. Προτιμώ να προβάλλω τη δουλειά μου. Γεννάμε τέλος του μήνα πρώτα ο Θεός. Θα μάθουμε τότε το φύλο, αν είναι αγόρι ή κορίτσι», έχει πει.