Γιώργος Γιαννιάς: Η ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα του

Πότε και που θα γίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του Γιώργου Γιαννιά μετά το θάνατο του πατέρα του, ο οποίος ήταν μεγάλο του στήριγμα σε όλη την διάρκεια της καριέρας του. Την είδηση πως έφυγε από τη ζωή, έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

«Μεγάλε μου και τεράστιε ανθρωπε μου.. Πατέρα μου μοναδικέ και ανεπανάληπτε! Λατρεία μου μεγάλη,μακάρι να εχουν και αλλοι την τύχη να έχουν Πατέρα σαν εσένα..πέταξες ψηλά λιοντάρι μου και τα έκανες ολα οπως έπρεπε για όλους μας!

..ακόμα τα σχεδίασες όλα σαν να ήξερες ακριβώς το πότε έπρεπε να φύγεις ψηλά,πάντα ήξερες και προέβλεπες τα παντα.. πάλεψες τόσο δυνατά απο τα 40 σου χρόνια και εφτασες 77 ενώ μαθηματικά ιατρικά σε είχαν ξεγραμμένο απο την αρχή οτι δε θα την έβγαζες , ομως εσύ τους τρέλανες όλους μεγάλε μου εσπασες όλα τα κοντέρ.. ησουν και θα εισαι ένα θαυμα..εμείς η οικογένεια σου δε βρίσκουμε λόγια ακόμα και τώρα να βρούμε λέξεις που να χωράνε και να περιγράφουν την ΛΑΤΡΕΙΑ που σου έχουμε και θα σου έχουμε για πάντα μέχρι να ξαναβρεθούμε..δάσκαλε μου,δυναμή μου,στηριγμα μου και ΠΡΟΤΥΠΟ μου να έχεις καλό ταξίδι και να μας περιμένεις στο Παράδεισo», έγραψε στην ανάρτηση του - δείτε εδώ την φωτογραφία.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Γιαννιά για την κηδεία του πατέρα του

Στο προφίλ του στο Facebook, ο Γιώργος Γιαννιάς με το αγγελτήριο θανάτου ανακοίνωσε πότε και που θα πουν το τελευταίο αντίο στον πολυαγαπημένο του πατέρα.

«Σαββατο 16/9 στις 13:00 αποχαιρετούμε τον έναν,το μεγάλο,τον μοναδικό,τον ανεπανάληπτο τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ..στη Ρόδο!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σαββατο 16/9 στις 13:00 αποχαιρετούμε τον έναν,το μεγάλο,τον μοναδικό,τον ανεπανάληπτο τον ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΑΣ..στη Ρόδο!!

Posted by Giorgos Giannias on Thursday, September 14, 2023