Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά τον Αντώνη Βαρδή παντρεύτηκε τον Θάνο Αϊβαλιώτη - Η κόρη τους σήμερα είναι μοντέλο

Οι δυο τους έμειναν μαζί 22 χρόνια αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν το 2018

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της Χριστίνας Μαραγκόζη, της δεύτερης συζύγου του Αντώνη Βαρδή, και του γιου του, Γιάννη (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της τραγουδίστριας) το Youweekly.gr ταξιδεύει λίγο πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στον Μάρτιο του 2023, όταν η Χριστίνα με την κόρη της φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό YOU.

Η γνωστή τραγουδίστρια τότε είχε μιλήσει και για τους δυο γάμους αλλά και χωρισμούς της αποκαλύπτοντας πως τα «αντίο» ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της...

Η συνέντευξη της Χριστίνας Μαραγκόζη στο περιοδικό YOU

Ποια περίοδο της ζωής σου πέρασες δύσκολα;

Στους χωρισμούς μου...Ζορίστηκα κάποια στιγμή, τότε που τελείωσε η σχέση μου με τον Αντώνη Βαρδή και έζησα κάποιες καταστάσεις απόρριψης από κάποιους ανθρώπους, αλλά το διαχειρίστηκα. Επίσης μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν έχασα πριν από 8 χρόνια τον πατέρα μου.

Ήσουν μια γυναίκα ερωτεύσιμη και ελκυστική... Ο έρωτας σου χτύπησε πολλές φορές την πόρτα;

Δεν έχω παράπονο, έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί, τους δυο άντρες που ερωτεύτηκα πιο πολύ από όλους τους παντρεύτηκα. Και ο Αντώνης και ο Θάνος ήταν μεγάλοι έρωτες. Τον Θάνο εξακολουθώ να τον αγαπώ γιατί μου χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου, την κόρη μου.

Το διαζύγιό σου ήταν ήσυχο;

Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά τον Αντώνη Βαρδή παντρεύτηκε τον Θάνο Αϊβαλιώτη - Η κόρη τους σήμερα είναι μοντέλο

Κανένα διαζύγιο δεν είναι ήπιο, γιατί ξεκινάς έναν γάμο με άλλες προϋποθέσεις και στην πορεία κάποια πράγματα αλλάζουν. Ειδικά εγώ που έζησα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με αγαπημένους γονείς, δεν ήθελα να χωρίσω ποτέ, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει ένα παιδί. Όταν όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι καλύτερα οι άνθρωποι να χωρίζουν.

Πώς είναι η σχέση σου με την Εβίτα;

Η σχέση μας έχει όλες τις αποχρώσεις. Είναι ένα ευγενικό και σεβαστικό παιδί, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε προστριβές και διαφωνίες και ότι δεν βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Αλλά έχουμε κατανόηση και οι δυο και πάντα στο τέλος τα βρίσκουμε.

Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί;

Δεν είναι εύκολο, αλλά σε εμάς ο μπαμπάς της Εβίτας ήταν παρόν.

Τι συμβουλεύεις την κόρη σου να προσέχει;

Το πρώτο πράγμα που της είπα ήταν να μην εξαρτιέται στη ζωή της από τίποτα και από κανέναν, να είναι ανεξάρτητη, κυρία του εαυτού της και ελεύθερη. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος όταν εξαρτάται από έναν άλλον.

Θα ήθελες να ξαναερωτευτείς;

Είναι ωραίο συναίσθημα ο έρωτας, ποιος δεν θα ήθελε να ξαναερωτευτεί; Τώρα πια όμως είμαι πιο επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Εάν έρθει στη ζωή μου κάποιος που θα με κάνει να νιώσω ασφαλής μπορεί να προχωρήσω, αλλά για την ώρα νιώθω καλά που είμαι μόνη μου, το είχα ανάγκη, γιατί μια ζωή με θυμάμαι... παντρεμένη.(γέλια)

Σκέφτεσαι εάν τα επόμενα χρόνια θα τα περάσεις μόνη ή με κάποιον μαζί;

Παλιά έκανα σχέδια για το μέλλον, τώρα πια -ευτυχώς- δεν κάνω, γιατί η ζωή είναι τόσο ανατρεπτική που ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί... Ό,τι είναι καλό να έρθει, καλώς να ορίσει, δεν κυνηγάω τίποτα. Παίρνω την ζωή όπως έρχεται και θεωρώ τυχερούς τους ανθρώπους που προσαρμόζονται.

Η κούκλα κόρη της

Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά τον Αντώνη Βαρδή παντρεύτηκε τον Θάνο Αϊβαλιώτη - Η κόρη τους σήμερα είναι μοντέλο

Είσαι μοντέλο όπως γράφουν;

Όχι, όμως με ενδιαφέρει πολύ το modeling. Έτυχε να ασχοληθώ για λίγο όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά στην συνέχεια άλλαξα προτεραιότητες. Μεγαλώνοντας και βλέποντας τη μαμά μου στον καλλιτεχνικό χώρο, αποφάσισα να μην στηριχτώ σε αυτόν. Επειδή είμαι πολύ αγχώδης, θέλω να επιλέξω κάτι που θα μου αρέσει, αλλά να έχω και την ασφάλεια ότι αυτό δεν θα με κρεμάσει ποτέ.

Περπάτησες δηλαδή στην Εβδομάδα Μόδας μια φορά και τέλος;

Ναι όταν μου έγινε η πρόταση, μου άρεσε σαν ιδέα να περπατήσω πάνω στην πασαρέλα, παρόλο που ήταν αγχωτικό να νιώθεις τόσα μάτια επάνω σου...

Στο σχολείο σου έλεγες ότι μαμά σου είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη;

Εγώ δεν το έλεγα ποτέ, γιατί είχα παρατηρήσει ότι όταν το μάθαιναν, υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση. Κατά καιρούς κάποιοι με πλησίαζαν επειδή είχα μαμά την Μαραγκόζη. Είμαι πολύ περήφανη για τη μαμά μου, αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν μου άρεσε καθόλου.

Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια με τη μαμά;

Πολλά πράγματα. Περνούσαμε και περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Δεν πήγα παιδικό σταθμό, ήμουν μαζί της στο σπίτι και μου μάθαινε να γράφω, να διαβάζω, τραγουδούσαμε και βλέπαμε ταινίες.

Σε τι διαφωνείτε και σε τι συμφωνείτε;

Σε όλα και σε τίποτα. Είμαστε δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Στα περισσότερα θέματα υπάρχει μια αντιπαράθεση στις απόψεις μας και στο πώς τις εκφράζουμε. Αφορούν μικρά θέματα της καθημερινότητας, γιατί δύο γυναίκες δεν συμβιώνουν εύκολα σε ένα σπίτι.

Ήταν αυστηροί οι γονείς σου;

Πολύ, αλλά όχι απόλυτοι και πάντα συζητούσαμε πριν καταλήξουμε κάπου. Άλλοτε ήταν πιο αυστηρός ο μπαμπάς και άλλοτε η μαμά, ανάλογα την περίσταση.

Τι όνειρα κάνεις;

Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά τον Αντώνη Βαρδή παντρεύτηκε τον Θάνο Αϊβαλιώτη - Η κόρη τους σήμερα είναι μοντέλο

Πολλά. Δεν ξέρω αν είναι λόγω της ηλικίας μου, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω πάρα πολλά σενάρια γύρω απ' το τι θέλω να κάνω. Μπορώ να με φανταστώ σε μια πόλη αλλά και σε ένα χωριό, με καριέρα ή με οικογένεια, δεν έχω καταλήξει ακριβώς.

Τον χωρισμό των γονιών σου πώς τον διαχειρίστηκες;

Με πολλή υπομονή. Είναι μια περίεργη κατάσταση που διαφέρει για τον καθένα. Δεν με ένοιαξε τόσο ο χωρισμός τους, το πιο δύσκολο για εμένα ήταν η περίοδος προσαρμογής, από τη μια μέρα στην άλλη ξαφνικά άλλαξε η ζωή μου. Χρειάστηκε αγάπη, υπομονή και σωστή επικοινωνία, για να είμαστε όλοι μια χαρά.

Εάν η μαμά σου γνώριζε έναν άνθρωπο και ήθελε να ξαναπαντρευτεί, θα ήσουν υποστηρικτική ή επικριτική;

Αναλόγως... Εφόσον έβλεπα ότι ζει κάτι όμορφο που θα την έκανε χαρούμενη, οριακά γινόμουν και παρανυφάκι, με την ευχή μου!

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

Ναι, είμαι πολύ καλά.