«It's a girl!» - Στα ροζ όλο το δωμάτιο της Μαριλού Κόζαρη στην μαιευτική κλινική μετά την γέννα της

Φωτογραφίες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«It's a girl!» - Στα ροζ όλο το δωμάτιο της Μαριλού Κόζαρη στην μαιευτική κλινική μετά την γέννα της

Πριν από λίγες ημέρες μιλούσε για την γνωριμία και την πρόταση γάμου και πριν από λίγες ώρες κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του την κόρη του. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Πλήθος επώνυμων, φίλων και γνωστών του ζευγαριού, μάλιστα, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9 στην μαιευτική κλινική που βρίσκεται η φαρμακοποιός και το instagram feed γέμισε από φωτογραφίες με μπαλόνια που γράφουν «It's a girl».

Ευτυχισμένοι γονείς ο Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού η φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Για όσους δεν γνωρίζουν ο σύντροφος της Σύλβιας ήταν ένας από τους κουμπάρους στον γάμο του γνωστού τραγουδιστή (δείτε εδώ φωτογραφία από το μυστήριο).

«It's a girl!» - Στα ροζ όλο το δωμάτιο της Μαριλού Κόζαρη στην μαιευτική κλινική μετά την γέννα της

«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Είναι από τις εμπειρίες που...»

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν την ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια την γυναίκα που έχει γεννήσει. Θα τις κοιτάω με απέραντο σεβασμό», είπε αρχικά με μεγάλη συγκίνηση ο Πάνος Μουζουράκης έξω από το μαιευτήριο ενώ στην συνέχεια ανέφερε:

«Για το μωρό δεν μπορεί να πω τίποτε άλλο γιατί μαγνητοσκοπήσαμε τη γέννα. Θα την στείλουμε στο netflix. Μην κάνω spoiler»

«Δόξα το Θεό η γυναίκα μου είναι μια χαρά, νιώθω χαρά», συνέχισε και είπε «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα μπαμπάς! Αγχώθηκαν στον πρώτο σπασμό».

Όσον αφορά το όνομα του παιδιού και αν έκανε δώρο στην γυναίκα του καθώς είχε και την γιορτή της, αποκάλυψε «Το όνομα Σταυρούλα είναι το δεύτερο όνομα της μητέρας του παιδιού μου», ενώ έκανε γνωστό πως έχουν βρει το όνομα της κορούλας τους.