Ο σύντροφος της Σύλβιας Δεληκούρα ήταν κουμπάρος στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη - Η ανάρτησή της με τους νεόνυμφους από την εκκλησία

Οι φωτογραφίες από το μυστήριο και το after party

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο σύντροφος της Σύλβιας Δεληκούρα ήταν κουμπάρος στον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη - Η ανάρτησή της με τους νεόνυμφους από την εκκλησία

Τον έρωτά τους επισφράγησαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη μιας και παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί.

Φυσικά, αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση στον Πύργο του Σαλιαρέλη με τους καλεσμένους -που ήταν μάλιστα πάνω από 500- να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών που ανέβηκαν στην σκηνή και τους ξεσήκωσαν (δείτε εδώ ποιοι ήταν).

Το ζευγάρι, μάλιστα, είχε 5 κουμπάρους: Λίλα Μουρτζίκου, Αντώνης Βουράκης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου και Δημήτρης Λιόσης. Ο τελευταίος είναι ο σύντροφος της Σύλβιας Δεληκούρα η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 29/5 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Ραμμένα πάνω της με γαλλικά υφάσματα - Όλες οι λεπτομέρειες για τα δυο νυφικά της Μαριλού Κόζαρη

Η ανάρτηση της Σύλβιας Δεληκούρα με τον σύντροφό της στον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε.

«Πάντα Άξιος να είσαι Δημήτρη μου. 27/05/23», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τι συνέβη με τον παππά λίγο πριν το μυστήριο - Πρωταγωνίστρια η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί στην πιο όμορφη στιγμή της κολλητής της με τη συγκίνηση της να είναι μεγάλη, αφού τη νύφη την ξέρει από μικρό παιδί και όσο να 'ναι έζησε πολύ έντονα την ευτυχία του Πάνου και της Μαριλού!

Τόσο το μυστήριο, όσο η δεξίωση και το after party στην παραλία έκλεψαν την παράσταση με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει τη Δευτέρα 29/5 στο Super Κατερίνα ένα μικρό ευτράπελο με πρωταγωνίστρια την ίδια, ακολουθώντας το έθιμο για να δει ποιον θα παντρευτεί και εκείνη.

«Μου είχε πει κάποιος μια αγαπημένη μου φίλη, ότι θα πας να πάρεις τα κουφέτα από δίσκο, όχι να πας να πάρεις μετά και θα βάλεις 3 κουφέτα για να δεις ποιον θα παντρευτείς. Τον πάνε το δίσκο στο ιερό και λέω θα πάω να τον πάρω... και ξαφνικά με βλέπει η Μαριλού και ο Πάνος και μένουν. Πάω λοιπόν, με βλέπει ο παππάς, μου λέει τι κάνεις; Του λέω θέλω να πάρω 3 κουφέτα! Παίρνω τα τρία κουφέτα τα βάζω στην τσάντα μου, μετά φάγαμε κλπ, γυρίσαμε στο σπίτι με τον αδερφό μου με πήρε ο ύπνος...βλέπω τον Κολώνη στον ύπνο μου και ξυπνάω και λέω θεέ μου θα είμαι με τον Κοκλώνη...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.