Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Βαμβακούση - Ανησυχία με την ανάρτηση λίγες μέρες πριν τον γάμο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

9 ημέρες έμειναν για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Ισιδώρους, στον τόπο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά, μία ανάρτηση της μέλλουσας νύφης προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της σχετικά με την υγεία της (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για το νυφικό της).

Την Πέμπτη 14/9 συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, με τους ορούς να κρέμονται, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ησυχία παρακαλώ». Δεν διευκρίνισε, όμως, τον λόγο που βρέθηκε εκεί. Δεν αποκάλυψε, δηλαδή, εάν πρόκειται για κάποιο δικό της θέμα υγείας και αν αυτό ισχύει ποιο είναι αυτό.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα του συντρόφου της, επομένως θα μπορούσε να βρέθηκε εκεί για να την επισκεφθεί (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας της).

Η ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση από το νοσοκομείο

Δήμητρα Βαμβακούση νοσοκομείο

Γι' αυτό καθυστέρησαν και οι πρόβες του γάμου

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.