Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Είχα κάποιες άλλες συζητήσεις το καλοκαίρι....» - Όλο το παρασκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star

Η νέα εποχή του... STAR

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Είχα κάποιες άλλες συζητήσεις το καλοκαίρι....» - Όλο το παρασκήνιο λίγο πριν την πρεμιέρα του Shopping Star

Μία νέα εποχή ξεκινά για το Shopping Star τη φετινή σεζόν, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το τιμόνι της εκπομπής, (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της Καγιά για το μεγάλο φινάλε του Shopping Star) με το πετυχημένο project να αναλαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωγίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το πως φτάσαμε σε εμένα είναι μια συζήτηση εντός και όχι εκτός»

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 15/9, είχαν προηγηθεί κάποιοι μήνες που ακούστηκαν πολλά ονόματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, κάποιοι πέρασαν και από κάστινγκ.

«Από όσο γνωρίζω είχε γίνει casting με πάρα πολλά πρόσωπα. Τώρα, το πώς φτάσαμε σε εμένα είναι μια συζήτηση εντός και όχι εκτός… οπότε, κάπως φτάσαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας: «Είχα κάποιες άλλες συζητήσεις το καλοκαίρι και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε»

Η λαμπερή παρουσιάστρια ανέφερε ωστόσο ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει στην ερώτηση για το πότε τελικά ξεκινάει η εκπομπή. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει χαρά, έχει ηρεμία.» τόνισε.

To trailer του Shopping Star

Σε ανανεωμένο πλατό και με νέα θέματα, η εντυπωσιακή Ηλιάνα επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνην τηλεοπτικά και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 15.50 θα την θαυμάσουμε πρώτη φορά από το «σπίτι» του Shopping Star!

Η ανάρτηση της Ηλιάνας για την πρεμιέρα