«Λίγα λεπτά αφότου άλλαξαν τις ζωές μας...» - Η πρώτη ανάρτηση του Μουζουράκη από το δωμάτιο τοκετού κατά τη διάρκεια της γέννα της Κόζαρη

Το έζησε όλο μαζί της!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το γλέντι), κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το παιδί τους, καθώς την Πέμπτη 14/9 η φαρμακοποιός και σύζυγος του τραγουδιστή γέννησε το μωρό τους (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα συναισθήματά τους αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρωτόγνωρα. Μέσα στον ενθουσιασμό του, όμως, ο καλλιτέχνης ξέκλεψε λίγο χρόνο και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού, από την οπτική της λεχώνας, λίγα λεπτά αφότου η κόρη τους γεννήθηκε, με τους γιατρούς να τους κοιτούν.

Η πρώτη φωτογραφία του Πάνου Μουζουράκη από τον τοκετό της Μαριλούς Κόζαρη

«POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πάνος Μουζουράκης τοκετός Κόζαρη
Instagram / Πάνος Μουζουράκης

Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Βγήκε από το μαιευτήριο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν την ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια την γυναίκα που έχει γεννήσει. Θα τις κοιτάω με απέραντο σεβασμό», είπε αρχικά με μεγάλη συγκίνηση.

«Για το μωρό δεν μπορεί να πω τίποτε άλλο γιατί μαγνητοσκοπήσαμε τη γέννα. Θα την στείλουμε στο netflix. Μην κάνω spoiler», είπε σε άλλο σημείο με χιούμορ.

«Δόξα το Θεό η γυναίκα μου είναι μια χαρά, νιώθω χαρά», συνέχισε και είπε «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα μπαμπάς! Αγχώθηκαν στον πρώτο σπασμό».

Όσον αφορά το όνομα του παιδιού και αν έκανε δώρο στην γυναίκα του καθώς είχε και την γιορτή της, αποκάλυψε «Το όνομα Σταυρούλα είναι το δεύτερο όνομα της μητέρας του παιδιού μου», ενώ έκανε γνωστό πως έχουν βρει το όνομα της κορούλας τους.