«Ο τοκετός κράτησε σχεδόν 12 ώρες! Κατά την διάρκεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μαιευτήρα της Μαριλού Κόζαρη

«Ήταν πανέμορφο το μωρό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο τοκετός κράτησε σχεδόν 12 ώρες! Κατά την διάρκεια...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μαιευτήρα της Μαριλού Κόζαρη

Ο μαιευτήρας της Μαριλούς Κόζαρη που γέννησε το μωράκι της, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο κ. Παναγιώτης Τζώνης περιέγραψε το όμορφό αυτό ταξίδι που βίωσε ο Πάνος Μουζουράκης με την γυναίκα του, ενώ αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής ήταν διαρκώς στο πλευρό της ακόμη και κατά τη διάρκεια της γέννας.

Ο τοκετός διήρκησε 12 ώρες και η φαρμακοποιός ήταν ήρεμη καθόλη την διάρκεια, ακόμη και όταν χρειάστηκε, καθώς όπως είπε πάντα στο τέλος η μητέρα πρέπει να έχει υπομονή (δείτε το δωμάτιο στο μαιευτήριο που είναι ντυμένο στα ροζ).

Οι δηλώσεις του μαιευτήρια της Μαριλού Κόζαρη

«Καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας τον τοκετό. Βιώσαμε αυτό το όμορφο ταξίδι πάρα πολύ όμορφα. Ήταν ένας τοκετός όπως τον ονειρεύτηκε η Μαριλού, καθόλη την διάρκεια ήταν πολύ ήρεμη. Αυτή χημεία και η αρμονία που έχουν σαν ζευγάρι πέρασε σε όλο το μαιευτήριο και σχολίασαν θετικά όλοι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν πανέμορφο το μωρό. Ήταν αρκετά θαρραλέα την ώρα που χρειάστηκε γιατί πάντα προς το τέλος του τοκετού θέλουμε την υπομονή της μαμάς».

«Ο Πάνος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα της παρόλο που ο τοκετός κράτησε πολλές ώρες, σχεδόν 12. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα της και φυσικά μέσα στην αίθουσα τοκετού της ώρα της εξώθησης. Ήταν πολύ υποστηρικτικός. Μοίραζε θετική ενέργεια και της έδωσε δύναμη να περάσει όλη την διαδικασία», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης και τις πρώτες δηλώσεις του Πάνου Μοζουράκη αμέσως μετά την γέννα!

Η φωτογραφία κατά την διάρκεια του τοκετού

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τα συναισθήματά τους αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρωτόγνωρα. Μέσα στον ενθουσιασμό του, όμως, ο καλλιτέχνης ξέκλεψε λίγο χρόνο και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του τοκετού, από την οπτική της λεχώνας, λίγα λεπτά αφότου η κόρη τους γεννήθηκε, με τους γιατρούς να τους κοιτούν.

«POV της ηρωίδας μου λίγα λεπτά αφότου ο @ptzonis με την ομάδα του και το εξαίρετο επιτελείο του Μητέρα άλλαξαν τις ζωές μας, φέρνοντας στον κόσμο μια καινούργια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πάνος Μουζουράκης τοκετός Κόζαρη