Η Παραλία: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» - Χαμός στο twitter με την ερωτική σκηνή Μιχαλάκη - Κουκουράκη

Το παραλήρημα των Fans για την καυτή σκηνή.

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Παραλία: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» - Χαμός στο twitter με την ερωτική σκηνή Μιχαλάκη - Κουκουράκη

Καταιγισμό σχολίων προκάλσε η ερωτική σκηνή μεταξύ του Γιώρου και της Υπατίας (Γιαννη Κουκουράκη και Δανάης Μιχαλάκη) στο νέο επεισόδιο της «Παραλίας» που προβάλεται καθημερινά στην ΕΡΤ.

(Δείτε εδώ τα νέα spoiler της σειράς)

Παραλία: Τα «καυτά» σχόλια των fans στο Twitter

Για μια ακόμη φορά οι fans της νέας καθημερινής σειράς δεν άφησαν τίποτα ασχολιάστο, με τις αντιδράσεις στην καυτή σκηνή των δύο ηθοποιών να ανεβάζει τη θερμοκρασία αλλά και... το γέλιο.

Φαίνεται πως η σειρά, ήδη από τα πρώτα επεισόδια, έχει κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών και αυτό φαίνεται από την απήχηση που έχει στα social media, προσφέροντας στιγμές συγκίνησης.

Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν αυτή η πολλά υποσχόμενη σειρά θα συνεχίσει να μας συναρπάζει.

Οι χρήστες του twitter σχολίασαν με κάθε άλλο δυνατό τρόπο την σκήνη δίνοντας το δικό τους στίγμα.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, Παραλία, έκανε πρεμιέρα πριν από μια εβδομάδα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό - με βάση τα όσα γράφτηκαν στα social media - και σήμερα θα προβληθεί το 7ο επεισόδιο της, ένα επεισόδιο πολύ κομβικό για την συνέχεια της πλοκής της σειράς αφού εκεί που η Υπατία έρχεται κοντά με τον Χάρι, ο αρραβωνιαστικός της Γιώργος φτάνει στα Μάταλα και την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας; Τι θα συμβεί στην Παραλία;

Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με την Μαρία και της εκφράζει την συμπάθειά που τρέφει για αυτήν. Ο Διονύσης μαζί με τον Γιώργο επισκέπτονται το καφενείο του Σήφη όπου συζητάνε για το μέλλον του γαμπρού με την Υπατία. Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου του Αρχοντάκη. Η Υπατία και ο Γιώργος πραγματοποιούν την πρώτη τους βόλτα, ως ζευγάρι, στο χωριό και επισκέπτονται την γραφική παραλία των Ματάλων.

Η Υπατία με τον Γιώργο απολαμβάνουν χαλαρωτικές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ωστόσο, το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι. Καθώς τα συναισθήματα του Χάρι για την Υπατία αναπτύσσονται συνεχώς, ο Χάρι δεν μπορεί να τα κρύψει, όταν γνωρίζει τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας. Παράλληλα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα και μοιράζεται μαζί του μια καινούργια πληροφορία για την Ρηνιώ προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση του τραγικού φόνου. Ο Πιτ εξακολουθεί να νιώθει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του και μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Νάταλι.

Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή για τον μικρό γιο του Αρχοντάκη, ο οποίος για να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη θέση θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Χάρι. Ο Αρχοντάκης αναστατώνεται με τις εξελίξεις και σπεύδει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.

Η εγκυμοσύνη

Η παραλία: Spoiler aler - Μένει έγκυος η...

Σύμφωνα, δε, με τα δεδομένα, στη συνέχεια της σειράς η Υπατία θα μείνει έγκυος κι αυτό γιατί η Δανάη Μιχαλάκη που την ενσαρκώνει είναι έγκυος στην πραγματική της ζωή και η κοιλίτσα της είναι ήδη φουσκωμένη αρκετά οπότε... αν η παραγωγή δεν σκέφτεται την αποχώρηση της κεντρικής παρουσιάστριας - που το λογικό είναι να μην το σκέφτεται - τώρα θα αναζητά ένα νέο σενάριο που θα μπορέσει να διαμορφωθεί στα συγκεκριμένα δεδομένα.