Εκτός Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός Super Κατερίνα ο Γιάννης Πουλόπουλος - Η ανακοίνωση της Καινούργιου

Εκτός είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος από χθες, Πέμπτη 14/9, από το πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές της, οι οποίοι ανησύχησαν για την απουσία του.

Η ίδια, λοιπόν, κατά την έναρξη της εκπομπής την Παρασκευή 15/9, εξήγησε πως ο δημοσιογράφος δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στη Μύκονο, όμως θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες κανονικά στο πάνελ.

Δείτε επίσης: «Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι;» - Η επική είσοδος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα και η αποκάλυψη

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την απουσία του Γιάννη Πουλόπουλου από την εκπομπή

«Με ρωτάτε από χθες πού είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος. Είναι ανέμελος στη Μύκονο, γιατί καταλαβαίνετε ότι τώρα λειτουργεί ακόμα ο τουρισμός, οπότε από Δευτέρα θα είναι εδώ το αγόρι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατα» - Ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλάει πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τον σύντροφό του και την προσωπική του ζωή

Τι κάνει στη Μύκονο

Σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ίδιος στο Καλοκαίρι Yes είχε αποκαλύψει πως ενώ αρχικά το συμβόλαιό του ήταν για 2+1 χρόνια, μετά από συζήτηση με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Θέμη Μάλλη, αποφασίστηκε να παραμείνει ακόμα μία χρονιά στο πλευρό της ξανθιάς "οικοδέσποινας", όμως θα εμφανίζεται για ένα διάστημα μόνο τρεις φορές την εβδομάδα στη Super Κατερίνα, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή τουριστική περίοδος και να μην έχει υποχρεώσεις με το ξενοδοχείο του στο νησί των ανέμων. Πρόκειται για τους μήνες Σεπτέμβριο μέχρι και Οκτώβριο και έπειτα από τον Μάιο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω με την Κατερίνα Καινούργιου και το έχω πει πολλές φορές, γιατί είναι ένα πολύ δοτικό πλάσμα. Επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που, ύστερα από σειρά ετών που το προσπαθούσαμε, συνεργάστηκα με τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν και εκείνος που με πρότεινε στην Κατερίνα. Θα σας πω και ένα κουτσομπολιό! Η Κατερίνα δεν με ήθελε καθόλου! Όταν σας λέω καθόλου... Είχαν γίνει τρομεροί καβγάδες και το λέω, γιατί το έχει πει και η ίδια δημόσια πια οπότε μπορούμε να λέμε μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Επειδή είχε συνηθίσει την εικόνα που είχα στο ΦΜ Live, που ήταν μια σατιρική εκπομπή τελείως διαφορετική, πίστευε ότι δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτή την θεματολογία.

Νομίζω όμως, μάλλον το ξέρω πολύ καλά, ότι στον πρώτο μήνα πραγματικά, η Κατερίνα ήταν ο άνθρωπος ο οποίος, όχι μόνο με στήριξε όσο κανένας άλλος, αλλά κάθε φορά που είναι να ανανεωθεί η συνεργασία ή να κουβεντιάσουμε κάτι για την επόμενη χρονιά, ξέρω ότι είμαι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θέλει να έχει δίπλα της. Μου το έχει δείξει και εγώ προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί της, με κάθε τρόπο», είχε αναφέρει επίσης.