«Δεν υπήρχε αυτό που αντίκρισα! Είπα "Θεέ μου, βοήθησέ με να..."» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το μωρό του Μουζουράκη και της Κόζαρη

«Δεν το λέω επειδή είναι το παιδί της κολλητής μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπήρχε αυτό που αντίκρισα! Είπα

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Παρασκευής 15/9, προχώρησε σε δηλώσεις για τη γέννηση του παιδιού του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, καθώς βρέθηκε στο μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τον τοκετό, για να ευχηθεί από κοντά στην κολλητή της φίλη και τον σύζυγό της για το μικρό τους θαύμα.

Η συγκίνησή της ήταν τεράστια! Περιέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρισε για πρώτη φορά τους δύο γονείς, αλλά και το μωρό τους (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε μέσα από το δωμάτιο της κλινικής), ενώ δεν έκρυψε πως στο μυαλό της κυρίευσε η σκέψη για την δική της εγκυμοσύνη και η έντονη επιθυμία της ζήσει όλη τη διαδικασία μέχρι και τον τοκετό στο μέλλον.

Οι ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το μωρό του Μουζουράκη και της Κόζαρη

«Αχ και να ξέρατε τι κόρη έκανε η Μαριλού με τον Μουζουράκη, που πήγα χθες στο μαιευτήριο και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω! Να τους ζήσει, γερό και καλότυχο! Ένα κοριτσάκι τέσσερα κιλά... Δεν το λέω επειδή είναι το παιδί της κολλητής μου, δεν έχω δει ομορφότερο μωρό στη ζωή μου! Δεν έχω δει πιο ήρεμο, πιο γαλήνιο... Χθες ήταν η πρώτη φορά, παρόλο που έχουν γεννήσει κι άλλες φίλες μου, που είπα "Θεέ μου, βοήθησέ με να ζήσω κι εγώ αυτή την ευλογία"», είπε αρχικά.

Και έπειτα βγήκε στον αέρα ο μαιευτήρας της συζύγου του Πάνου Μουζουράκη, με τον οποίο η παρουσιάστρια είναι πολύ καλή φίλη, καθώς οι μπαμπάδες τους έχουν πολύ στενή σχέση εδώ και πολλά χρόνια (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Μάλιστα, στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Να σας πω κι εγώ τα παρασκήνιο, γιατί πήγα εκεί. Πήγα απόγευμα, οι άλλες φίλες μου είχαν πάει από νωρίς και η οικογένεια και πάω μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και, παιδιά, κοιμόντουσαν. Η Μαριλού ξαπλωμένη και δίπλα ο Πάνος ξαπλωμένος, γιατί το παιδί είχε να πάει και στην παράσταση, και λέω "ξυπνήστε, ήρθα". Δεν υπήρχε αυτό που αντίκρισα. Δύο ανθρώπους που, παρόλη την ταλαιπωρία που είχαν ζήσει με έναν φυσιολογικό τοκετό, ήταν τόσο ευτυχισμένοι. Έβαλα τα κλάματα. Να βλέπεις αυτό τον έρωτα, αυτή την ευλογία σε ένα πλάσμα!».

Και έπειτα επισήμανε: «Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλούς και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλούς, "Μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου". Ανατρίχιασα και λέω, "Χριστέ μου, έναν τέτοιο άντρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία"».