Αποκλειστικό: Λίτσα Πατέρα - Έντονο παρασκήνιο πίσω από τον διπλό της ρόλο στον ΑΝΤ1

Ο ρόλος του Λιάγκα και η δική της αντίδραση

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Πέφτει μέσα καρφί στις αστρολογικές της προβλέψεις τουλάχιστον για τους άλλους, άγνωστο όμως εάν είδε το δικό της μέλλον στην συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Ο λόγος για την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα και για τον διπλό στην παρούσα φάση ρόλο της στο κανάλι και πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στην Μπέτυ Μαγγίρα, που σύμφωνα με πληροφορίες κρύβει έντονο παρασκήνιο με πολλές αναταράξεις, αφού όταν της ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση λέγεται ότι η ίδια δεν χάρηκε ιδιαίτερα... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, καθώς το ρεπορτάζ τρέχει και οι εξελίξεις σηματοδοτούν επίσης μια νέα εποχή που ανατρέπει τις μέχρι σήμερα σταθερές της.

Η αντίδραση της Λίτσας Πατέρα...

Θυμάστε που έλεγαν κάποτε ότι η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα του ΑΝΤ1 θα είναι η Λίτσα Πατέρα; Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε, καθώς οι πηγές μας λένε ότι το τελευταίο διάστημα η διάσημη αστρολόγος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της όταν αποφασίστηκε να μειωθεί μεν ο χρόνος παρουσίας της στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και να εμφανίζεται κάθε Κυριακή στην νεοσύστατη εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα. «I love Σου Κου»... Οι λόγοι προσθήκης μιας επιπλέον μέρας λέγεται ότι είναι κυρίως οικονομικοί και έγιναν προκειμένου να μην γίνει μείωση των αποδοχών της, από την στιγμή που μειώθηκε ο χρόνος καθημερινής παρουσίας της.

Λίτσα Πατέρα
Περιοδικό You/Κώστας Καπαρελιώτης

Η πρόβλεψη που θα συζητηθεί...

Μάλλον κάτι περισσότερο ήξερε η Λίτσα Πατέρα, όταν στο τέλος της περσινής σεζόν και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και η ίδια να μην βρίσκεται την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η γνωστή αστρολόγος τότε είχε αναφερθεί για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό» αλλά και στα δικά της τηλεοπτικά σχέδια και μεταξύ άλλων είχε ρίξει την δήλωση – βόμβα: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό». Μπορεί τα λόγια της τότε να μην τα έλαβαν σοβαρά στα υπόψιν κάποιοι, όμως όταν η Λίτσα Πατέρα κάνει τέτοιες δηλώσεις μόνο αβάσιμες δεν είναι.
Λέγεται λοιπόν ότι πίσω από τα λεγόμενά της αυτά έβραζε ένα έντονο παρασκήνιο και συζητήσεις επί συζητήσεων που καθόριζε και την παραμονή της στο κανάλι με έναν τέτοιο τρόπο ώστε το δικό της brand name που είχε χτίσει τόσα χρόνια, σε καμία περίπτωση να μην υποβαθμιστεί. «Μόνο σεβασμό απέναντι στο πρόσωπό της», υποστηρίζει άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον ότι τρέφουν στελέχη του σταθμού, καθώς εκείνη με δυνατές τηλεθεάσεις στην ώρα της αστρολογίας στήριξε και αναβάθμισε πολλές ζώνες και εκπομπές.

Εξελίξεις και νέα δεδομένα

Πώς θα είναι επομένως το μέλλον της Λίτσας Πατέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1; Με μειωμένη καθημερινή εμφάνιση στο «Πρωινό» και από τις 24/9 θα εμφανίζεται τις Κυριακές και στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I love Σου Κου» για να μας καθοδηγεί με τις συμβουλές της. Μάλιστα η αστρολόγος στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά «Fays time» δήλωσε πρόσφατα: «Εύχομαι σε όλους να πάει καλά αυτή η χρονιά που θέλει γερά θεμέλια και γερά νεύρα. Είναι μια εποχή – το έχω γράψει και το έχω πει – που είναι 7 πλανήτες ανάδρομοι. Που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή και να ανασυνταχθούμε»

Λίτσα Πατέρα Γιώργος Λιάγκας
H Λίτσα Πατέρα με όλη την ομάδα του «Πρωινού»

Ο ρόλος του Λιάγκα...

Μπορεί κάποιοι να κατηγόρησαν τον Γιώργο Λιάγκα ότι είχε άμεση σχέση στις αποχωρήσεις τόσο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου όσο και της Μαρίας Κορινθίου, ωστόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν φαίνεται να είχε άμεση σχέση με την απομάκρυνση των δυο κυριών, αλλά ούτε και σε ότι αφορά τον χρόνο παρουσίας της Λίτσας Πατέρα στη νέα σκαλέτα του Πρωινού. Όμως από την πλευρά του και ο ίδιος κατά καιρούς έχει εκφράσει δημόσια ότι δεν είναι και τόσο ένθερμος οπαδός της φιλοσοφίας αυτής με τις συγκεκριμένες στήλες και ένθετα μιας τηλεόρασης που ανήκει σε μια παλαιότερη εποχή για αυτό και την ώρα της αστρολογίας συνήθως απουσίαζε.