«Θα πρέπει να σέβονται! Θα σου δώσω 5 λεπτά συνέντευξη και θα φύγω» - Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλατό του Πρωινού

Ο εκνευρισμός και η παρατήρηση στους συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα πρέπει να σέβονται! Θα σου δώσω 5 λεπτά συνέντευξη και θα φύγω» - Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας στο πλατό του Πρωινού

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σήμερα Πέμπτη 15/9. Ωστόσο, η συζήτηση του με τον Γιώργο Λιάγκα δεν πήγε όπως θα τα περίμενε, αφού καθυστέρησαν να τον βγάλουν στο πλατό για να ξεκινήσει η συνέντευξη.

Ο ηθοποιός είχε εξηγήσει πως είχε πρόβα στο θέατρο και έπρεπε να φύγει νωρίς, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος που άργησαν να τον βγάλουν στον αέρα.

Η εκνευρισμένη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Πρωινό

«Θα κάνω μία παρατήρηση πριν ξεκινήσω. Θα πρέπει να σέβονται όλοι τον χρόνο των καλεσμένων. Όταν έχω πει τι ώρα πρέπει να φύγω λόγω πρόβας… Θα σου δώσω 5 λεπτά συνέντευξη και θα φύγω. Θα με φωνάξετε μία άλλη ημέρα την ώρα που έχουμε συμφωνήσει! Είναι μήνυμα κι αυτό. Η εκπομπή θα σέβεται τον χρόνο των καλεσμένων. Αν δεν τον σέβεται, οι καλεσμένοι θα φεύγουν. Όπως θα κάνω κι εγώ. Σε λίγο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας φανερά εκνευρισμένος.

«Ζητώ συγγνώμη, σε πέντε λεπτά θα φύγεις. Όλα τα τα πούμε» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκίνησε τις ερωτήσεις για να προλάβουν.

Εκνευρισμός ο ηθοποιός να σημειώσουμε πως ήταν από πολύ πριν, όταν ξεκαθάρισε σχετικά με δημοσιεύματα πως αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή.

Το "καρφί" που είχε πετάξει ο Λιάγκας προς τον ηθοποιό

Το πουκάμισο του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία της Βουλής με τους παπαγάλους είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, καθώς για πολλούς ήταν υπερβολική και πολύ εκκεντρική η επιλογή του ρούχου του.

Ανάμεσα σε εκείνους, που σχολίασαν πολύ έντονα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έσπευσε να πάρει θέση από το Πρωινό με τα περισσότερα μέλη του πάνελ του να συμφωνούν μαζί του (δείτε εδώ τα πρώτα του σχόλια)

«Το ντύσιμο με τον παπαγάλο είναι μια θεατράλε θα έλεγα εγώ εμφάνιση, μια εμφάνιση που την έχουμε συνηθίσει σε θεατρικές παραστάσεις. Δεν θα μπορούσε ο Μάρκος Σεφερλής να εμφανίζεται έτσι με τους παπαγάλους στο Δελφινάριο; Θα σας πω κάτι, ο Σεφερλής, που εγώ καλλιτεχνικά δεν τον πάω και είναι γνωστό, δεν αμφισβητώ το ταλέντο του, τεράστιο ταλέντο, και τα δικά μου παιδιά τον βλέπουν, δεν είμαι αφοριστικός, εγώ δεν… δε σημαίνει κάτι αυτό και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας.

Όταν ο ΑΝΤ1 πέρυσι και έκανε μια βραδιά για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο ΑΝΤ1 στο Ζάππειο, ο πιο καλοντυμένος ήταν ο Σεφερλής. Και το λέω ρε Μάρκο, και μου λέει τιμώ τον χώρο. Μπράβο του. Ούτε ο Σεφερλής θα ντυνόταν έτσι να πάει στη Βουλή. Ο Μπιμπίλας γιατί να ντυθεί; Πάλι καλά δεν έβαλε τη μπλούζα με τις τρίχες», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.