«Θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο αυτό...» - Ξεσπά η Ραφαέλα Ψαρρού για το χαμό που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Τι αναφέρει το γνωστο μοντέλο για την παρεξήγηση αλλα και για τα επαγγελματικά του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο αυτό...» - Ξεσπά η Ραφαέλα Ψαρρού για το χαμό που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Για την έντονη κριτική που είχε δεχτεί πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Καράβας σχετικά με δηλώσεις του στην εκπομπή του MEGA, Night Out που προβλήθηκε στις 27/4, (δείτε εδώ τι έιπε το γνωστό μοντέλο) αναφέρθηκε, σήμερα 15/9, η σύζυγος του Ραφαέλα Ψαρρού στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha.

Οι δηλώσεις της Ψαρρού για τον σάλο που προκλήθηκε με τον Καράβα

«Στεναχωρήθηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο όλο αυτό για τον Γιώργο. Παρ’ όλα αυτά προχωράμε, όλα σιγά σιγά συνηθίζονται». ανέφερε η Ραφαέλα Ψαρρού.

Στις δικές του δηλώσεις Γιώργος Καράβας τονίζει: «Ο περισσότερος κόσμος ήταν στο πλευρό μου αλλά that's showbiz. Οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε»

Το γνωστό μοντέλο επίσης, σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. «Εαν και εφόσον γίνει κάτι, θα βγω εγώ ο ίδιος να το ανακοινώσω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το ιστορικό

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιώργος Καράβας είχε πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις σχετικά με το γεγονός πως θεωρεί ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και πως μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρότζεκτ αναλάβει, κάτι που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, διότι πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως τα λόγια αυτά δείχνουν έπαρση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν όσα δήλωσε το μοντέλο, διαφωνώντας μαζί του. Αυτό θεωρήθηκε πως είχε αρνητικές συνέπειες στη σχέση της με τον ίδιο, κάτι όμως που διέψευσε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 15/9. Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα event και συζήτησαν, λύνοντας την παρεξήγηση.

Τέλος στην παρεξήγηση ανάμεσα σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Γιώργο Καράβα

«Ο Γιώργος Καράβας είναι φίλος μου. Είμαστε στα καλύτερα μας. Θέλω να πω για αυτή την ιστορία με τις δηλώσεις που και εμείς τις είχαμε σχολιάσει πιο έντονα, πραγματικά πάει και είναι στο παρελθόν. Τον είδα στο event και σας είπε ότι μιλήσαμε.

Αυτό που του εξήγησα είναι ότι αυτό που είπα το ένιωθα, το πίστευα και ήταν η άποψη μου, αλλά με τον τρόπο που βγήκε πιο επιθετικά, που αναπαρήχθη, που μετά είπαν και άλλοι και η ίδια στεναχωρήθηκα και το είπα και την άλλη ημέρα στην εκπομπή. Μου είπε "Το ξέρω και ότι μπορεί τις πρώτες ημέρες να στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τις εννοούσες. Δεν το είπες άσχημα". Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και τον περιμένουμε εδώ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.