«Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε να μη σώσει και έρθει!» - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τη δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου της βάφτισης του νουνίτο

Την "άδειασε" δημόσια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε να μη σώσει και έρθει!» - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τη δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου της βάφτισης του νουνίτο

Το πρωί της Παρασκευής 15/9 δημοσιεύθηκε μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα πάρει το μωρό τους και πολλές ακόμη λεπτομέρειες του μυστηρίου (δείτε το εδώ).

Λίγες ώρες αργότερα, αφού τα νέα έφτασαν από άκρη σε άκρη, η διάσημη influencer δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεσπώντας για το γεγονός αυτό, διότι δεν ήταν επιθυμία του ζευγαριού να διαρρεύσουν τα στοιχεία αυτά, εξηγώντας πως γνωρίζει ποια είναι η καλεσμένη που έδωσε την πρόσκληση στα κανάλια, τονίζοντας πως δεν θέλει να την δει σε καμία περίπτωση στην τελετή (δείτε εδώ ένα ακόμη δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη).

Οργισμένη η Ιωάννα Τούνη μετά τη δημοσιοποίηση του προσκλητηρίου της βάφτισης του νουνίτο

«Έχω πάρα πολλά νεύρα σήμερα! Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάφτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την πριβέ πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ήξερα κι εγώ να τη στείλω στους δημοσιογράφους, αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα, το καταλαβαίνετε τώρα... Δεν είναι, φυσικά, δική μου καλεσμένη αυτή, αλλά...», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε:

«Αν θέλαμε να δώσουμε στα κανάλια την πρόσκληση του γιου μας, ξέραμε να το κάνουμε κι εμείς... Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν μας σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μη σώσει και έρθει! Ευχαριστώ».

Όσα έχει αποκαλύψει η ίδια για το party που θα ακολουθήσει μετά την τελετή

Μαζί με τον καλό της φίλο και διακοσμητή, Στέφανο, έχουν αποκαλύψει στο instagram μερικές λεπτομέρειες, που θα έχει το event, που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο. Ένα κανονικό πάρτι για τους φίλους τους, τόνισε, πως θέλει να είναι η Ιωάννα Τούνη.

Πιο αναλυτικά, η influencer έχει αφήσει να εννοηθεί, πως όλα θα λάβουν χώρα κάπου κοντά στην Αθήνα. Μάλιστα επιθυμία της είναι στο κτήμα, που έχουν κλείσει μαζί με το Δημήτρη Αλεξάνδρου να υπάρχει dj για χορό και παράλληλα catering για να επιλέγουν οι καλεσμένοι ό,τι θέλουν να φάνε.