Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Οικονομόπουλου στους πλημμυροπαθείς

Η ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στο πέρασμά της και από τον αριθμό των θυμάτων που άφησε πίσω της, γι' αυτό και προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς, στην προσπάθειά του να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του τους πλημμυροπαθείς.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ηράκλειο Κρήτης, σταμάτησε για λίγο τη μουσική, έπιασε το μικρόφωνο και εξομολογήθηκε πως τα έσοδα από την ημέρα εκείνη, αλλά και από την εμφάνισή του στην Κατερίνη, θα διατεθούν στα πρόσωπα που επλήγησαν, ενώ κάποια από αυτά θα αποδοθούν για την ανέγερση του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού Υπαπαντής.

Δείτε επίσης: Σταμάτησε να τραγουδάει σε έξαλλη κατάσταση - Η οργισμένη αντίδραση του Νίκου Οικονομόπουλου όταν του πέταξαν πανέρια

Η αποκάλυψη του Νίκου Οικονομόπουλου για την προσφορά του στους πλημμυροπαθείς

«Απόψε θέλω να περάσετε πάρα πολύ καλά, να βγάλετε όλη τη θετική σας ενέργεια. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη χώρα μας και σε όλα αυτά που συνέβησαν στη Θεσσαλία. Τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά η αμοιβή μου θα πάει απευθείας στη Θεσσαλία, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αυτή την καταστροφή που συνέβη περνάνε πάρα πολύ δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στη σκηνή του Παγκρήτιου Σταδίου, με τα χειροκροτήματα του κοινού να μην έχουν τελειωμό.

Δείτε επίσης: Μετά τα κρούσματα με δερματικές παθήσεις - Υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα οι πληγέντες