«Δεν υπάρχουν ποτέ νέα» - Τραγική εξέλιξη στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια από τότε που έπεσε σε κώμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχουν ποτέ νέα» - Τραγική εξέλιξη στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Περίπου 10 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που συνέβη το τραγικό ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, όσο εκείνος έκανε σκι, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Πλέον βρίσκεται στην Ελβετία, στο σπίτι της οικογένειάς του, παραμένοντας σε καταστολή και ακολουθώντας ειδική αγωγή. Οι ελπίδες, όμως, των οικείων του φαίνεται πως μειώνονται μέρα με τη μέρα.

Ο Τζόνι Χέρμπερτ, πρώην "ομόσταυλος" του "Σούμι" στην Μπενετόν, όπως είναι γνωστός, παραχωρώντας συνέντευξη στα ξένα μέσα, αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν νέα για τον ίδιο, προκαλώντας θλίψη στους θαυμαστές του, όμως αυτό που παρατηρεί είναι αλλαγή στη συμπεριφορά του αδερφού του Γερμανού οδηγού και επτάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, η οποία είναι θετική.

Δείτε επίσης: "Τσακίζει" κόκαλα - Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του Michael Schumacher στο Instagram

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

«Δεν υπάρχουν ποτέ νέα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως ποτέ δεν ακούμε θετική εξέλιξη», είπε χαρακτηριστικά στο «Grosvenor Sport». Και συνέχισε: «Η πιο θλιβερή σκέψη είναι ότι ακόμα ο Μίκαελ δεν είναι κοντά στον άνθρωπο που όλοι θυμόμαστε. Αυτό είναι πολύ λυπηρό. Θα ήταν απόλυτα ειλικρινής, Ήταν πάντα πολύ ενήμερος για το τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις. Ο χαρακτήρας του ήταν πάντα ευθείς, σου έλεγε απ’ ευθείας αν του είχες κάνει κάτι στην πίστα».

Δείτε επίσης: Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ - Για πόσα εκατομμύρια θα πουληθεί

Όσον αφορά στον αδερφό του "πιλότου", δήλωσε: «Όταν ο Ραλφ ήταν στο «Sky Germany» συναντιόμασταν συχνά. Ο Ραλφ έχει να κάνει πολλά πράγματα για και με την οικογένεια, έπειτα από αυτό που συνέβη στον Μίκαελ. Είχε ωριμάσει. Είναι πολύ διαφορετικός τώρα σε σχέση με τον άνθρωπο που ήταν όταν ήταν οδηγός. Είναι ένας καλός άνθρωπος τώρα. Έχει αλλάξει πολύ, καθώς έπρεπε να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα με τον αδερφό του».