Το επικό σαρδάμ της Βουλγαράκη στο πλατό του Πρωινού: Είπε την Σολωμού Κορινθίου και ο Λιάγκας έκανε τον σταυρό του

Επικό σκηνικο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το επικό σαρδάμ της Βουλγαράκη στο πλατό του Πρωινού: Είπε την Σολωμού Κορινθίου και ο Λιάγκας έκανε τον σταυρό του

Ένα επικό σκηνικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Πρωινού του ΑΝΤ1, όταν η Ελένη Βουλγαράκη μπέρδεψε την Μαρία Σολωμού με την Μαρία Κορινθίου, με αφορμή τις αποκλειστικές δηλώσεις του Mente Fuerte σχετικά με τη σχέση του με την ηθοποιό.

Το λάθος έγινε όταν η δημοσιογράφος προλόγισε το ρεπορτάζ λέγοντας πως η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι «Τι σχέση έχει με τη Μαρία Κορινθίου τελικά;».

Η επική αντίδραση του Λιάγκα όταν άκουσε το όνομα Κορινθίου

«Με τη Μαρία Κορινθίου; Τα είχε με τη Μαρία Κορινθίου;», απόρησε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας, με την συνεργάτιδα τους γελώντας να διορθώνει «Με τη Μαρία Σολωμού. Συγγνώμη...».

Αφού όλοι γέλασαν και η κάμερα έδειξε τον παρουσιαστή, εκείνος έκανε τον σταυρό του γελώντας, αφού οι σχέσεις τους μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή δεν είναι καθόλου καλές, σε σημείο που έπεσαν και unfollow στο Instagram.

Γιατί αποχώρησε τελικά άρον άρον η Κορινθίου από το Πρωινό

Το πρωί της Δευτέρας 21/8 προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Μαζί, κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την άρον άρον αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός - παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχω όρεξη. Όπως όλοι είδατε δημιουργήθηκαν κάποια θέματα. Είπαμε καλό καλοκαίρι, είπα καλό καλοκαίρι…Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που με τις επιλογές που κάνουμε που σε κάποια θέματα δε κουμπώνουμε με κάποιους ανθρώπους και δημιουργούνται διάφορα θέματα. Υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, βάζουν τα όριά τους… Η υπομονή του καθενός είναι τελείως υποκειμενική.

Εγώ μπορεί να κάνω υπομονή για δυο εβδομάδες ή για εννέα μήνες και μετά να εξαντληθεί η υπομονή μου σε πέντε πράγματα. Με το κανάλι έχω καλές σχέσεις. Δεν είχαν ακουστεί, είχαν δηλωθεί κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Θα δούμε αν θα με δείτε να επιστρέφω τηλεοπτικά. Θέλω όπου βρίσκομαι να με ευχαριστεί, να αγκαλιάζομαι, να πιάνει το χέρι ο ένας του άλλου και να αγαπιόμαστε».

Λίγο μετά τις δηλώσεις αυτές στο πλατό του Καλοκαίρι Μαζί αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο από τον Φοίβο Παπαδάκη ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Από ότι ξέρω εγώ πάντως η Μαρία δεν έχει θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα. Οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές. Το θέμα που είχε η Μαρία Κορινθίου που είναι μια πολύ καλή επαγγελματίας ήταν ότι θεωρούσε πως δεν τηρούνταν οι συμφωνίες που είχε με τον σταθμό όσον αφορά την παρουσίαση των εμπορικών θεμάτων και μάλιστα πρόκειται για ένα περιστατικό που είχε γίνει μια ημέρα, που θα παρουσίαζε η Μαρία Κορινθίου ένα βίντεο το οποίο ήθελε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής να παίξει πιο νωρίς και το παρουσίασε η Φωτεινή Πετρογιάννη και λέγεται, ακούγεται πως αυτή ήταν η αφορμή για να θυμώσει».