«Είναι ένας άνθρωπος, που όταν το δω δεν...» - Άγνωστο παρασκήνιο για τις σχέσεις Βίσση & Φραγκολιά μετά το χωρισμό τους

Η αποκάλυψή του ηθοποιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με τον ηθοποιό να κάνει μεταξύ άλλων δηλώσεις σχετικά με μια πολυσυζητημένη σχέση του παρελθόντος του.

Ο λόγος για την Άννα Βίσση και την ερωτική σχέση, που είχαν συνάψει πι δύο τους κοντά στο 2004. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο όσο για το κομμάτι αυτό του παρελθόντος του, μιας και έχει προχωρήσει εδώ και χρόνια, διατηρώντας σοβαρή σχέση με την Δώρα Πατσιώτη (δείτε εδώ αν θα παντρευτούν).

Σε κάθε περίπτωση, ο Κώστας Φραγκολιάς ακόμα και σήμερα θυμάται και παραδέχεται τη δημοσιότητα, που είχε πάρει η εν λόγω σχέση του με την Άννα Βίσση με τα φλας να τους κυνηγάνε δίχως σταματημό.

Οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για την περίοδο της σχέσης του με την Άννα Βίσση

Στο παρελθόν υπήρξες ζευγάρι με την Άννα Βίσση και πάντας μιλάς με πολύ καλά λόγια γι’ αυτήν. Έχετε επαφές σήμερα;

Όχι, δεν έχουμε αλλά έχω καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που όταν το δω δεν θα τον χαρακτηρίσω άσχημα αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε επαφές.

Την περίοδο που ήσασταν ζευγάρι και σας κυνηγούσαν οι παπαράτσι τη θυμάσαι με σφίξιμο;

Τη θυμάμαι γραφικά.

Βίσση & Φραγκολιάς σχέση

Τα τρυφερά φιλιά Δώρας Πατσιώτη - Κώστα Φραγκολιά

Τόσο ο ίδιος όσο και η Δώρα Πατσιώτη είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και με αφορμή τα γενέθλιά της η Δώρα Πατσιώτη θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά στην παραλία.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Να με χαίρεστε εσείς που με αγαπάτε και είστε πολλοί! Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά! Οι ευχές σας γεμίζουν την καρδιά μου, Κώστα Φραγκολιά είσαι το πολύτιμο διαμάντι μου».

Δώρα - Φραγκολιάς Φραγκολιά - Δώρα

Πηγή φωτογραφιών: Instagram