Με biker κολάν, λευκό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια - Η εμφάνιση της Μαριλούς Κόζαρη στο μαιευτήριο λίγο πριν γεννήσει

Στο πλευρό της ο Πάνος Μουζουράκης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη (14/9) η Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον Πάνο Μουζουράκη να πλέει σε πελάγη ευτυχία με την τεράστια αυτή εμπειρία, που έζησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Μέσα από τις δηλώσεις του γυναικολόγου της Μαριλούς, που γέννησε φυσιολογικά σε ιδιωτικό μαιευτήριο έγινε γνωστό, πως όλα πήγαν καλά, το μωρό ζύγιζε 4 κιλά με την όλη διαδικασία να κυλάει μαγικά και όμορφα για το ζευγάρι.

Η φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο καλός φίλος του ζευγαριού, Πάνος Κουσουλός, ο οποίος περιμένει και εκείνος να γεννήσει η σύντροφός του, είδαμε την κατάσταση της εγκυμονούσαν στο νοσοκομείο, λίγο πριν φέρει το μωράκι της στον κόσμο.

Μουζουράκης - Κοζαρή
Instagram

Οι πρώτες δηλώσεις του Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Βγήκε από το μαιευτήριο και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό. Είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν την ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ με τα ίδια μάτια την γυναίκα που έχει γεννήσει. Θα τις κοιτάω με απέραντο σεβασμό», είπε αρχικά με μεγάλη συγκίνηση.

«Για το μωρό δεν μπορεί να πω τίποτε άλλο γιατί μαγνητοσκοπήσαμε τη γέννα. Θα την στείλουμε στο netflix. Μην κάνω spoiler», είπε σε άλλο σημείο με χιούμορ.

«Δόξα το Θεό η γυναίκα μου είναι μια χαρά, νιώθω χαρά», συνέχισε και είπε «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι έγινα μπαμπάς! Αγχώθηκαν στον πρώτο σπασμό».

Όσον αφορά το όνομα του παιδιού και αν έκανε δώρο στην γυναίκα του καθώς είχε και την γιορτή της, αποκάλυψε «Το όνομα Σταυρούλα είναι το δεύτερο όνομα της μητέρας του παιδιού μου», ενώ έκανε γνωστό πως έχουν βρει το όνομα της κορούλας τους.