«Πονάει η ψυχή μου! Οι δικοί μου...» - Συντετριμμένη η Βούλγαρη για την κατάσταση στο χωριό της λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Κατάγεται και είχε παντρευτεί σε χωριό του Πηλίου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
anthivoulgari - Instagram
anthivoulgari - Instagram

Την Πέμπτη (14/9) η κάμερα του Super Κατερίνα εντόπισε την Ανθή Βούλγαρη και κατάφερε να της αποσπάσει μερικές δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της τόσο για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, όσο και για την κακοκαιρία Daniel.

H δημοσιογράφος έχει καταγωγή από την περιοχή του Πηλίου, καθώς εκεί είχε κάνει ένα παραδοσιακό και αξέχαστο γάμο, με τους γονείς να μένουν μόνιμα εκεί. Σε δυσάρεστη θέση ήταν λοιπόν, η Βούλγαρη, καθώς περιέγραψε όσα ζουν οι δικοί της στα χωριά της περιοχής (δείτε εδώ τη συγκινητική της ανάρτηση).

Οι περιγραφές της Ανθής Βούλγαρη για την κατάσταση στο πατρικό της στο Βόλο με την κακοκαιρία Daniel

«Πολύ καλά ξεκίνησε η σεζόν, δόξα τον Θεό, αλλά με πολύ κακές ειδήσεις. Στα χωριά μου έχουν χαλάσει οι δρόμοι, έχει μπει νερό στα σπίτια, οι δικοί μου είναι ακόμα με τα μπετόνια με το νερό. Πονάει η ψυχή μου, κάθε φορά που μιλάω για αυτό και κάθε φορά, που βλέπω τις εικόνες. Δεν είναι μόνο το τι περνάνε οι δικοί μου, το περνάει όλος ο κόσμος. Είναι η καταστροφή, που έχει συντελεστεί και οι άνθρωποι που έχουν χαθεί από αυτήν την καταστροφή», είπε για την κακοκαιρία Daniel η Ανθή Βούλγαρη.

Η έκκληση της Βίκυ Βολιώτη για την περιοχή του Πηλίου

Εκκλήσεις βλέπουμε να γίνονται συνεχώς τόσο από άτομα, που έχουν εγκλωβιστεί από την κακοκαιρία Daniel, όσο και από όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενημερώνονται για τις ανάγκες των ατόμων, που ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Η Βίκυ Βολιώτη με καταγωγή από τη Ζαγορά Πηλίου, έκανε την Πέμπτη (7/9) δύο σοκαριστικές αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποτυπώνοντας την κατάσταση στην περιοχή, κάνοντας παράλληλα έκκληση για βοήθεια.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: «Μια γιαγιά επιπλέει στην κουζίνα είναι πνιγμένη» - Σοκαριστική μαρτυρία άνδρα από την περιοχή του Παλαμά

Στο βίντεο και στη φωτογραφία, που δημοσίευσε η ηθοποιός φαίνεται ξεκάθαρα η καταστροφή, καθώς έχει πέσει ο δρόμος με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να έχουν αποκλειστεί και να μην έχουν είδη πρώτης ανάγκης.

Βίκυ Βολιώτη - Κακοκαιρία Daniel