Το τρυφερό φιλί με τον Σταθοκωστόπουλο & οι "καυτές" πόζες της Σπυροπούλου - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης

Αυτές είναι οι δυο νονές του Βλάσση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 2/9 έκαναν την βάφτιση του γιου τους. Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης και η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Riviera Coast.

Μπορεί ο πολιτικός τους γάμος να έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω Instagram (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο τη χαρά για το γιο τους θέλησαν να την μοιραστούν με όλους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειχνε άκρως εντυπωσιακή στην τελετή φορώντας ένα λευκό στενό μίντι φόρεμα με ανοιχτό μπούστο. Το συνδύασε με χαμηλό ασημί πέδιλο (δείτε εδώ την εμφάνιση της), ενώ στη συνέχεια άλλαξε το φόρεμα της επιλέγοντας μια χρυσή τουαλέτα.

Οι καλεσμένοι που έφταναν στην δεξίωση "μαγεύτηκαν" από την διακόσμηση. Τα χρώματα στα τραπέζια ήταν σε μπλε και χρυσούς τόνους με λουλούδια. Η μπομπονιέρα από την άλλη είχε άσπρα και μπλε κουφέτα ενώ πάνω της είχε ένα μισοφέγγαρο. Μεταξύ των εκπλήξεων ήταν ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες! Το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή και έδωσε ρυθμό στο ζευγάρι και στους καλεσμένους. Ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και διασκέδασε τους πάντες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες - δείτε εδώ φωτογραφίες.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλου

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες από την δεξίωση για τη βάφτιση του γιου τους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια έδειχνε πανέμορφη με τις πόζες της, ενώ την προσοχή τράβηξαν οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της στην πίστα να απολαμβάνουν τα πυροτεχνήματα. Επίσης, μας έδειξε τις δυο νονές του Βλάσση.

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές των followers της ήταν πολλές κάτω από την ανάρτηση της.